Home Greek News Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκή & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Η σύνδεση Κόμπι Μπράιντ & κορωναϊού!

Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκή & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Η σύνδεση Κόμπι Μπράιντ & κορωναϊού!

by _
0 comment 399 views

Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι Εβραϊκής προελεύσεως & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Ιδού η μεγάλη σύνδεση Κόμπι Μπράιντ &…κορωναϊού..!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εχθές, ο κο Βασίλης Μπαντίσης φιλοξένησε στην εκπομπή του «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» του ASTRA TV, από τον Βόλο, τον προαναφερθέντα κορυφαίο ερευνητή του διαδικτύου και του Yotube, Russianvids, ο οποίος μας αποκάλυψε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τον ψευτο-κοροναϊό, όπως, π.χ., το γεγονός πως αυτός χρησιμοποιείται ως καμπάνια…ΦΟΒΟΥ και ΤΡΟΜΟΥ για να σπεύσει μετά ο κόμσος να εμβολιαστεί με τα νέα εμβόλια που θα περιέχουν οπωσδήποτε πολύ ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!!! ΕΚΕΙ, δηλαδή, θέλουν οι ελιτιστές να μας…ΠΙΑΣΟΥΝ και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ύπουλων σχεδιών τους για την ανθρωπότητα!!! Όλα τα άλλα που βλέπουμε στις τηλεοράσεις, κτλ, είναι ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!

Δείτε, π.χ., το ακόλουθο βίντεο όπου το όλο σκηνικό ενος…ΣΤΗΜΕΝΟΥ «ξεσπάσματος» του κορονοϊό κάπου στην Κίνα εκτίθεται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου! Δείτε τους…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ να κάνουν πως «επείγονται» να μεταφέρουν κάποιον «άρρωστο» σε ασθενοφόρο. Μπροστά στις κάμερες «βιάζονται» ενώ μόλις βγούν έξω, σταματάμε ξανφνικά να βιάζονται επειδή υπάρχει ένας…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ που τους δίνει τις…ΑΤΑΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ…!!!…

Στο παραπάνω βίντεο, ο Russianvids, όντως, μας έριξε μερικές…ΒΟΜΒΕΣ, όπως το γεγονός πως το κωδικό ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκής προελεύσεως και σημαίνει…ΚΟΡΩΝΑ (CORONA).

Όταν πλητρολογήσεις τη λέξη κοροναϊό στα Αγγλικλά, coronavirus, στη Google, βγάζει στο πρώτο αποτέλεσμα το….Covid-19. Δείτε τώρα το παρακάτω απόσπασμα….

Όταν όμως μεταφράζεται στα Αγγλικά το Covid με τη μορφή του στα Εβραιϊκά, קוביד, βγαίνει το…Kobe. Δηλαδή…ΚΟΜΠΙΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΝΤ…!!! Το Kobe είναι το ισοδύναμο του Covid στην αγγλική γλώσσα!!!

Δείτε τώρα πως η μεγάλη εφημερίδα “The GUARDIAN” συνδέει τη λέξη Covid με το όνομα του…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΝΤ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ….

Πηγή του άρθρου >> https://www.theguardian.com/us-news/2020/feb/25/us-briefing-weinstein-guilty-covid-19-spreads-and-kobe-remembered

Ήδη σας έχουμε γράψει αρκετά αποκαλύπτικα για τη σύνδεση κορωναϊού και…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΝΤ. Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα άρθρα μας όπου θα μάθετε ΠΟΛΛΑ για αυτήν την…ΑΠΑΤΗ, μια λέξη που χρησιμοποίησε ακόμη και ο …ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ σε σχέση με τον…κορονοϊό…!!!….

ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός

Κυβέρνηση: Μας ανάγκασε να φτιάξουμε τις νέες κλειστές δομές στα νησιά ο…ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Μας ΚΟΡΟϊδεύουν!!!

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

Δειτε τώρα το παρακάτω βίντεο όπου μας εξηγείται πως μεταφράζεται η λέξη Covid στα Αγγλικά και πως βγάζει την λέξη, το ΟΝΟΜΑ….KOBE (ΚΟΜΠΙ)….

Δείτε τώρα την χθεσινή εκπομπή του «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» από το AstraTV, όπου ο  Russianvids μας τα αναλύει όλα αυτά τόσο αποκαλυπτικά…!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr