Home Greek News Η ΕΡΤ μεταδίδει κανονικά την «απαγορευμένη» παρέλαση στην Πάτρα

Η ΕΡΤ μεταδίδει κανονικά την «απαγορευμένη» παρέλαση στην Πάτρα

by _
0 comment 168 views

Η ΕΡΤ μεταδίδει κανονικά την «απαγορευμένη» παρέλαση στην Πάτρα


Ζούμε σίγουρα στην πιο ανατρεπτική περίοδο της χώρας…

Μπορεί η κυβέρνηση με ΚΥΑ να απαγόρεψε τα καρναβάλια σε όλη την χώρα λόγω Κορωνοϊού, μπορεί να έχουν προειδοποιήσει για φυλάκιση έως δύο χρόνια εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση, αυτό όμως δεν πτόησε αρκετούς να κάνουν αυτό που κάνουν κάθε χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ανυπακοή ξανά στην Πάτρα: Έτοιμοι για καρναβαλική παρέλαση σήμερα με πρόσχημα…φωτογραφία

Στην χθεσινή «ποδαράτη» παρέλαση στην Πάτρα, εκατοντάδες Πατρινοί έδωσαν το παρών.

Σήμερα οι Πατρινοί με πρόσχημα «αναμνηστική φωτογραφία» θα ξεχυθούν ξανά στους δρόμους.

Ακόμα όμως και η κρατική ΕΡΤ θα είναι εκεί για να καταγράψει σε ζωντανή μετάδοση το γεγονός. Άλλωστε η ΕΡΤ, είναι σε…άλλο υπουργείο!

Δείτε μάλιστα πως περιγράφει η ΕΡΤ την σημερινή μετάδοση:

Τον παλμό, τον ρυθμό και το αστείρευτο κέφι της Αποκριάς μεταφέρει, όπως κάθε χρόνο, η ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες ομογενείς, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020,μεταδίδοντας απευθείας από τις 14:00 ώς τις 16:00, τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ERT World, καθώς και στα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ.Τον παλμό, τον ρυθμό και το αστείρευτο κέφι της Αποκριάς μεταφέρει, όπως κάθε χρόνο, η ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες ομογενείς, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020,μεταδίδοντας απευθείας από τις 14:00 ώς τις 16:00, τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ERT World, καθώς και στα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ.

Με κεντρικό σύνθημα φέτος «Υπέρ, περί, ανά – κύκλο κάνω στη χαρά», τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου, με επικεφαλής τον Βασιλιά Καρνάβαλο και το άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού σε προεξέχουσα τιμητική θέση, αντλώντας έμπνευση από τα θέματα της καθημερινότητας, σατιρίζουν την επικαιρότητα και διασχίζουν το κέντρο της πόλης, σκορπώντας γέλιο και χαρά. Ακολουθεί ο χείμαρρος των πληρωμάτων και των καρναβαλικών ομάδων με τα άρματα και τις κατασκευές τους, που συντονίζονται στους ρυθμούς της μουσικής…

Στην εντυπωσιακή παρέλαση της Κυριακής, πλημμυρισμένη από χρώματα, φαντασία, εμπνευσμένες στολές, κατασκευές και καρναβαλικά άρματα, θα συμμετάσχουν περίπου 40.000 καρναβαλιστές, οι οποίοι θα διασχίσουν το κέντρο της πόλης σε μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων.

Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης.

https://www.npress.gr/greece/i-ert-metadidei-kanonika-tin-apagore/?fbclid=IwAR0iFbrISaNHLRPmwbrDQdUS_qwb2pAXojltRbOKPiqOtecmdeDSn1HdX0c

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr