Home Greek News Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

by _
0 comment 203 views

Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 – 08:51

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή σαν κομμουνιστής, μαχητικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου και την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν βασικός αρθρογράφος της «Αυγής». Στην συνέχεια στην κρατική τηλεόραση υμνολογούσε τον Σημίτη και μετά από τον «ΒΗΜΑ FM» του Σταύρου Ψυχάρη τον Αντώνη Σαμαρά. Τώρα, είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο τύπου σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό! 

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναφερόμενος σε πρόσφατη ομιλία του Τσίπρα, έγραψε στον “Ελεύθερο Τύπο”:  “Ο άνθρωπος ο οποίος το 2014 συμμάχησε απροκάλυπτα με τη Χρυσή Αυγή και τον ακροδεξιό Π. Καμμένο, ίσως στην πιο ανήθικη μεθόδευση της σύγχρονης Ιστορίας, προκειμένου να ρίξουν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/enas-akomh-kommounisths-sthn-uphresia-tou-kuriakou-mhtsotakh?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr