Home Greek News Μεταναστευτικό: Τούρκοι αστυνομικοί πετούν δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά

Μεταναστευτικό: Τούρκοι αστυνομικοί πετούν δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά

by _
0 comment 169 views

Μεταναστευτικό: Τούρκοι αστυνομικοί πετούν δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά

 Upd: 


Νέα προσπάθεια εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών να περάσουν στην Ελλάδα -Δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά από τους Τούρκους αστυνομικούς – 66 συλλήψεις «που δεν έχουν σχέση με την Ιντλίμπ»

Σφοδρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο μεθοριακό σταθμό των Καστανιών στον Έβρο. Οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν συρρεύσει από χθες στην περιοχή και βρίσκονται στην τουρκικά πλευρά επιχειρούν για μια ακόμη φορά αυτή την ώρα να περάσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι Τούρκοι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα προς την Ελληνική πλευρά.

Δείτε live εικόνα από την Αδριανούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πετροπόλεμος, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που από χθες το απόγευμα ενισχύονται συνεχώς στην ελληνοτουρκική μεθόριο προσπαθούν να απωθήσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες  ώστε να μην περάσουν στο ελληνικό έδαφος.
000_1PG0FM
000_1PG0FQ

Η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία, σε συνδυασμό με την αλλαγή στάσης της Τουρκίας στο μεταναστευτικό, έχει προκαλέσει χάος στα ελληνοτουρκικά σύνορα από την Παρασκευή, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/greece/article/979929/metanasteutiko-d

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr