Home Greek News Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα θωρακίζει τα σύνορά της μετά τις νέες απειλές Ερντογάν

Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα θωρακίζει τα σύνορά της μετά τις νέες απειλές Ερντογάν

by _
0 comment 160 views

Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα θωρακίζει τα σύνορά της μετά τις νέες απειλές Ερντογάν

Νεφέλη Λυγερού

«Η Ελλάδα έχει αυστηροποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη φύλαξη των συνόρων της σε ξηρά και θάλασσα» σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές – Η Άγκυρα αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορά της σε πρόσφυγες και μετανάστες μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιντλίμπ…

Το τηλεγράφημα του Reuters, στο οποίο ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος εμφανίζεται να δηλώνει ότι η Τουρκία αποφάσισε να μην εμποδίζει πλέον Σύρους να φθάσουν στην Ευρώπη δια ξηράς και θαλάσσης, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις εικόνες που μετέδωσαν τα τουρκικά Μέσα και έκαναν τον γύρο της Γηραιάς Ηπείρου και όχι μόνο.

Σε αυτές μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στα παράλια της Τουρκίας και ετοιμάζονται να περάσουν από τη Σμύρνη, τα Δαρδανέλια και το Αϊβαλί στα ελληνικά νησιά, φωνάζοντας «Yunanistan», δηλαδή Ελλάδα. Προς το παρόν, το πλήθος φαίνεται να περιορίζεται σε κάποιες εκατοντάδες ατόμων (300) που από τη νύχτα μέχρι και αυτήν την ώρα, πέρασαν περπατώντας την συνοριακή πύλη της Αδριανούπολης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN Türk,  τα άτομα αυτά προέρχονται από τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Μαρόκο.

Διαβάστε τη συνέχεια! >> https://www.protothema.gr/politics/article/979585/metanasteutiko-i-ellada-thorakizei-ta-sunora-tis-meta-tis-nees-apeiles-erdogan/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr