Home Greek News Να μάθουν τα παιδιά να καλούν το διάβολο! Μάθημα κλήσης δαιμόνων, για παιδιά 5-10 ετών!

Να μάθουν τα παιδιά να καλούν το διάβολο! Μάθημα κλήσης δαιμόνων, για παιδιά 5-10 ετών!

by _
0 comment 214 views

Να μάθουν τα παιδιά να καλούν το…διάβολο! Μάθημα κλήσης δαιμόνων, για παιδιά 5-10 ετών!


… Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Leighton εισάγει τους αναγνώστες σε 20 δαίμονες σε όλο το βιβλίο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είδηση αποτελεί η κυκλοφορία βιβλίου με τίτλο «Ένα παιδικό βιβλίο των δαιμόνων».
Συγγραφέας του παρουσιάζεται ο Aaron Leighton, ο οποίος αυτοκαλείται οπαδός όλων των αποκρυφιστικών πράξεων. Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας πέντε έως δέκα ετών. Συνολικά μάλιστα εισάγει στους αναγνώστες του είκοσι τουλάχιστον δαίμονες!

Βρισκόμαστε εν έτη 2020 και διανύουμε την εποχή της ελευθεροστομίας, της ελεύθερης βούλησης, της ανεξιθρησκείας, της πανθρησκείας και των φιλελεύθερων προοδευτικών ιδεολογημάτων. Στον πυρήνα όλων αυτών βρίσκονται τα ακλόνητα δικαιώματα του νεοεποχίτη – υπερανθρώπου. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αποδοχή του σεξουαλικού προσανατολισμού και ο μηδενισμός της ίδιας της ζωής (βλέπε υποστηρικτές των αμβλώσεων). Ακόμη βέβαια δίνει το παρόν, ο αφουγκρασμός της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που υποφέρει από κάθε μισαλλόδοξο Ισλαμιστή. Όλα τα παραπάνω αποσκοπούν σε έναν και μοναδικό σκοπό: H αντικατάσταση του Χριστού μας από τον ίδιο τον Αντίχριστο να γίνει αβίαστα και υποχθόνια.

Είναι γνωστό πως το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί πλέον σαν μία πανδημία. Οι αδύναμοι πνευματικά οργανισμοί πέφτουν σαν ντόμινο ο ένας μετά τον άλλον. Για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, αφήσαμε τις ψυχές μας τόσο αφρόντιστες ώστε η δαιμονοπληξία να είναι θέμα χρόνου.

Οφιλάσθενος πνευματικά άνθρωπος καλείται να ψάλει εγκωμιαστικά άσματα  στους διαβολεμένους καλοθελητές και να υποταχθεί στα πανούργα σχέδιά τους! Να προσκυνήσει χωρίς αμφιβολία τον βωμό του χρήματος. Να σκοτώσει επιπλέον, το αγέννητο πλάσμα που συνδημιούργησε με τον Κύριό μας. Να αντικαταστήσει το κομποσχοίνι, την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία με τον διαλογισμό, την γιόγκα και τον Βούδα.

Ηδιαπαιδαγώγηση των παιδιών προστάζεται να αλλάξει άρδην, με αποτέλεσμα η ορθόδοξη πνευματική “τροφή” να μετατραπεί σε ένα βιομηχανικό, εύπεπτο, καρκινογόνο παρασκεύασμα. Πιο συγκεκριμένα μάς επιβάλλουν να ποτίσουμε τις αθώες ψυχές των παιδιών μας με έννοιες όπως “σεξουαλική ταυτότητα” και “γονέας Α και Β”. Παράλληλα, να αντικαταστήσουμε τα βιβλία των Αγίων μας (βιβλία οδοδείκτες) με βιβλία που εισάγουν τουλάχιστον 20 δαίμονες!!!

Μία τέτοιου είδους περίπτωση αποκαλύπτει και η katanixi.gr εντοπίζοντας βιβλίο με τίτλο «Ένα παιδικό βιβλίο των δαιμόνων». Αυτής λοιπόν της πολιτικής είναι πιόνι και ο συγγραφέας του βιβλίου, Aaron Leighton.

Λυπούμαστε βαθύτατα για τις ψυχές εκείνες των ανθρώπων που μπέρδεψαν στο έπακρο την Αλήθεια με το απόλυτο ψέμα! Έχουν όμως κάθε δικαίωμα να τραβήξουν τον δρόμο τους για εκείνο το σκοτεινό μονοπάτι της κολάσεως… Όμως ποιός τους δίνει το δικαίωμα να κοινοποιούν και να διακινούν σαν παράνομες ουσίες τα θανατηφόρα βιβλία τους; Αλλά και να χαίρουν τιμές σαν να επρόκειτο για ταλαντούχους λογοτέχνες, διαφημίζοντας την κόλασή τους και παρασέρνοντας στον βρωμερό χείμαρρό τους ακόμη και μικρά παιδιά. “…το προϊόν πωλείται κατά κόρον από κορυφαίους λιανοπωλητές βιβλίων όπως είναι οι Amazon, Barnes Noble και Books-A-Million”.

ΟΠανάγαθος Θεός μας μερίμνησε να μας δείξει το “ποιόν” του διαβόλου. Ο άνθρωπος όμως, αποφάσισε να διακινήσει μέχρι και διαβολο-βιβλία οδηγούς! Περιμένουμε εναγωνίως η διοικούσα Εκκλησία να υψώσει ανάστημα μπροστά στην λαίλαπα του Αντίχριστου που εκτείνεται μπροστά της και να βάλει υπό την σκέπη της το ποίμνιό της. Διότι η Εκκλησία του Χριστού έχει ήδη αποφανθεί…

Διαβάσαμε στο pentapostagma.gr:


Παιδικό βιβλίο «διδάσκει» πως να καλούν δαίμονες!

Οι κορυφαίοι έμποροι λιανικής πώλησης, κυρίως μέσω διαδικτύου, πωλούν ένα βιβλίο για παιδιά το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και διδάσκει στα παιδιά πώς να καλέσουν τους δαίμονες, κάτι που έχει τρομάξει πολλούς γονείς.

Το βιβλίο, με τίτλο «Ένα παιδικό βιβλίο των δαιμόνων» πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο, είναι διαθέσιμο σε χαρτόδετο βιβλίο και συντάχθηκε από τον εικονογράφο Aaron Leighton, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «οπαδό όλων των αποκρυφιστικών πράξεων».

Το χειρότερο είναι πως ενόψει Χριστουγέννων, το προϊόν πωλείται κατά κόρον από κορυφαίους λιανοπωλητές βιβλίων όπως οι Amazon, Barnes & Noble και Books-A-Million.

Το βιβλίο πωλείται για ηλικίες 5 έως 10 ετών.

«Πιάσε τα χρωματιστά μολύβια και σφραγίστε τις δεξιότητες σχεδίασης και καλέστε τους δαίμονες! Αυτή η παραφυσική παρωδία γεμίζει στο χείλος με αστεία πνεύματα πιο ανόητα από τρομακτικά!» γράφει το βιβλίο…

Το βιβλίο εκδόθηκε από το Koyama Press στο Τορόντο, ένα μικρό εκδοτικό οίκο που δημοσιεύει κόμικς, graphic novels, βιβλία τέχνης και περιοδικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Leighton εισάγει τους αναγνώστες σε 20 δαίμονες σε όλο το βιβλίο.

Μια σφραγίδα ορίζεται ως ένα εγγεγραμμένο ή ζωγραφισμένο σύμβολο που θεωρείται ότι έχει μαγική δύναμη. Στο βιβλίο, τα σφραγίσματα αντιπροσωπεύουν «ένα μαγικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα γράμματα του ονόματος του δαίμονα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr