Home Greek News Κυβέρνηση: Μας ανάγκασε να φτιάξουμε τις νέες κλειστές δομές στα νησιά ο…ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Μας ΚΟΡΟϊδεύουν!!!

Κυβέρνηση: Μας ανάγκασε να φτιάξουμε τις νέες κλειστές δομές στα νησιά ο…ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Μας ΚΟΡΟϊδεύουν!!!

by _
0 comment 205 views

Κυβέρνηση: Μας ανάγκασε να φτιάξουμε τις νέες κλειστές δομές στα νησιά ο…ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ.

Ο Κούλης επιβάλλει τη δημιουργία νέων «κλειστών» δομών ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τον…ΨΕΥΤΟ-κοροναϊο…!!!

Μας ΚΟΡΟϊδεύουν με τον «ΚΟΡΟναϊο»…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με άρθρο της Αλ Τζαζίρα σήμερα, διαβάζουμε τα εξής περίεργα….

Σε δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επέμεινε ότι οι ανησυχίες για την υγεία, όπως ο κοροναϊός, κατέστησαν αναγκαία τη δημιουργία κλειστών κέντρων σε νησιά όπως η Λέσβος. Τον Ιούλιο του 2019, η ελληνική κυβέρνηση διέκοψε την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη για τους αιτούντες άσυλο και τα άτομα χωρίς νόμιμα έγγραφα που ζουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα >> https://greeknewsondemand.com/2020/02/27/lesbos-on-strike-amid-protests-against-migrant-detention-centres/

Μόνο από αυτήν την δήλωση μπορεί να καταλάβει κανείς την όλη…ΑΠΑΤΗ τόσο του «μεταναστευτικού» και όλων αυτών συτών των «κλειστών δομών» όσο και του…«ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ» που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν άλλον…ΨΕΥΤΙΚΟ «ιόν» που έφτιαξαν και κατοχύρωραν οι Αμερικανοί το…2007!!! Διαβάστε και το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα] για να καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης το άρθρο” ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ”(;;;) ΤΟΥ 1981(!), ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΣΤΟ WUHAN – ΚΙΝΑ, ΕΤΟΣ 2020, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ»…;;;;; για να καταλάβετε πως τον «κορονοϊό» τον είχαν στα «σκαριά» ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!!!

Αυτά όμως για τον κορωναίό τα ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;;; ΒΕΒΑΙΩΣ τα ξέρει, αλλά επειδή είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ στην ύπουλη ατζέντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για την Ελλάδα μας, θα συνεχίσει να…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ με το…ΚΟΡΟΝΑΪΟ…!!! Θα συνεχίσει να…τρομοκρατεί τον κόσμο με τον ΨΕΥΤΟ-κοροναϊό ώστε να ενδώσει τελικά ο κόσμος στις απαιτήσεις του για τη δημιουργία νέως «κλειστών» δομών στην Λέσβο, Χίο και αλλού ενδεχομένως!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΌΤΙ «ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 

Συντονιστείτε στην εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» του AstraTV με τον κο Βασίλη Μπαντίδη από τον Βόλο το Σάββατο στις 11:30 όπου θα μιλάω για την μεγάλη ΑΠΑΤΗ του κορονοϊού και πως χρησιμοποιείται για την παραπλάνηση των μαζών για την προώθηση της σατανικής ατζέντας της ΝΤΠ εις βάρος όλης της ανθρωπότητος! Θα έχουμε εκεί έναν εξαίρετο καλεσμένο, τον μεγάλο ερευνητη του διαδικτύο και youtuber…Russianvids, ο οποίος θα μας διαφωτίζει περαιτέρω πάνω στο ίδιο θέμα με τις δικές του φοβερές έρευνες! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!…

Και αν το AstraTV δεν μπορείτε να το πιάσετε με τις δικές σας τηλεοράσεις, απλά συντονιστείτε στη ζωντανή ροή, LIVE feed, είτε από το κανάλι του AstraTV στο Youtube είτε από το σάιτ τους, Astratv.gr. Θα μεταβείτε πιο συγκεκριμένα στο https://www.astratv.gr/live-streaming.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr