Π. Στρατής Γιουσμάς: AΠΟ ΤΑ ΜΑΤ …δέχτηκα επίθεση αλλά και χημικά. Με αποκάλεσαν Τουρκόσπορο και πουτάνας γιό!!!!!


Π. Στρατής Γιουσμάς: AΠΟ ΤΑ ΜΑΤ …δέχτηκα επίθεση αλλά και χημικά. Με αποκάλεσαν Τουρκόσπορο και πουτάνας γιό!!!!!


Π. Στρατής Γιουσμάς

Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες ειλικρινά τηλεφωνήματα και μηνύματα προς τους οικείους μου για μένα. Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου με συγκίνησε.

Πράγματι δέχτηκα επίθεση αλλά και χημικά. Με αποκάλεσαν Τουρκόσπορο και πουτάνας γιό!!!!!Δεν ήμουν ο μόνος και δεν θα είμαι ο μόνος.

Χτυπάνε αθώους πολίτες που ειρηνικά διαμαρτυρόμαστε για την κλειστή δομή. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. 5 χρόνια τώρα βοηθάμε, ανεχόμαστε, καταπίνουμε πολλά. Άλλοι επιλέγουν να εκμεταλλεύονται οικονομικά την κατάσταση, άλλοι επιλέγουν να κρύβονται. Εμείς μαχόμαστε και αντιστεκόμαστε. Σας ενημερώνω πως πέρα από τα αδέλφια μας Έλληνες στα ΜΑΤ που δεν λογαριάζουν τίποτα και χτυπούν στο ψαχνό έχουν φέρει και ξένους (Κροάτες , Βούλγαρους και Αλβανούς) επίλεκτων δυνάμεων οι οποίοι είναι πραγματικοί φονιάδες. Δεν ξέρω αν τα λένε αυτά στα ΜΜΕ αυτή όμως που σας καταθέτω είναι η απόλυτη αλήθεια. Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ όλοι στους δρόμους!!!!!

Πηγή >> http://www.oparlapipas.gr/2020/02/pateras-stratis-giousmas.html?fbclid=IwAR2T7ksBbeNbcTtFPipwqUV9gqZGq0weog-aqxOfSqZ5rZz-N-J5PFQwLXg


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from oparlapipas

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.oparlapipas.gr/2020/02/patera...