Home Greek News Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη – Ιδου η…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ!!!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη – Ιδου η…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ!!!

by _
0 comment 129 views

Πηγή: Stonisi.gr

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη

Newsroom

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε την…ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ του CNN GREECE εις βάρος των Ελλήνων πολιτών της Λέσβου!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!


Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μυτιλήνη, με περίπου 2000 πολίτες να συγκεντρώνονται έξω από το στρατόπεδο Παγανής, μέσα στο οποίο βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόσμος είναι έξω από το στρατόπεδο, έχει σπάσει την πύλη και το πολιορκεί, ενώ έχουν ανάψει και φωτιές. 

Την ίδια ώρα,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Alpha ανακοίνωσε πως «οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν λόγο να είναι εκεί. Θα επιστρέψουν στη βάση τους. Κάποιες από τις δυνάμεις της Αστυνομίας που ήταν εκεί για ενίσχυση θα αποσυρθούν. Κάποιες άλλες θα παραμείνουν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φάση του σχεδίου της κυβέρνησης για την κατασκευή των κλειστών κέντρων ολοκληρώθηκε στη Μυτιλήνη και αύριο, Πέμπτη ολοκληρώνεται στη Χίο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr