Home Greek News Ειρήνη Μαρούπα: Πριν λίγη ώρα κατέθεσα την ακόλουθη επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα διαδραματιζόμενα στην Χίο και την Λέσβο μας με τα ΜΑΤ να επιτίθενται στον ελληνικό λαό.

Ειρήνη Μαρούπα: Πριν λίγη ώρα κατέθεσα την ακόλουθη επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα διαδραματιζόμενα στην Χίο και την Λέσβο μας με τα ΜΑΤ να επιτίθενται στον ελληνικό λαό.

by _
0 comment 98 views

Ειρήνη Μαρούπα: Πριν λίγη ώρα κατέθεσα την ακόλουθη επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα διαδραματιζόμενα στην Χίο και την Λέσβο μας με τα ΜΑΤ να επιτίθενται στον ελληνικό λαό.

Πριν λίγη ώρα κατέθεσα την ακόλουθη επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα διαδραματιζόμενα στην Χίο και την Λέσβο μας με τα ΜΑΤ να επιτίθενται στον ελληνικό λαό.

Ο κ. Εισαγγελέας υποσχέθηκε ότι τάχιστα θα γίνουν οι εκ μέρους της εισαγγελίας ενέργειες καθώς τα γεγονότα αυτά τον κινητοποιούν ιδιαιτέρως. 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κκ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου,

Μετ’ εκπλήξεως πληροφορήθηκα την αποστολή και άφιξη στα ελληνικά νησιά μας της Λέσβου και της Χίου περισσότερων από 20 διμοιρίες ΜΑΤ συνολικά, οι οποίες προορίζονται να αντιπαρατεθούν με τον εξοπλισμό και τον οπλισμό τους σωματικά, απέναντι σε άοπλους Έλληνες πολίτες….

Έλληνες εναντίον του ελληνικού λαού!

Μάλιστα ξημερώματα της σήμερον που έφθασαν στα νησιά όπως έγινε γνωστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έλαβαν χώρα ευρείας έκτασης ρίψεις χημικών και επεισόδια κατά τα οποία χτυπήθηκαν ανηλεώς Έλληνες πολίτες.

Μεταξύ άλλων οδήγησαν τον δήμαρχο Χίου και δύο ιερωμένους στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση!

Τα ΜΑΤ εναντίον σύσσωμου του ελληνικού λαού της Λέσβου και της Χίου επειδή απλώς υπερασπίζονται τις ζωές τους και την εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας έναντι του υποχρεωτικού εποικισμού κι εκτουρκισμού του Αιγαίου που έχει παρανόμως επιβληθεί.

Στο βιβλίο του «Το στρατηγικό βάθος της Τουρκίας» ο Νταβούτογλου αναλύει επακριβώς την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Εκεί εξηγείται ότι ο εποικισμός περιοχών με μουσουλμανικούς πληθυσμούς καθιστά τα νομικά σύνορα γειτονικών της Τουρκίας κρατών «ευέλικτες ζώνες κυριαρχίας», επί των οποίων η τελική κυριαρχία της Ελλάδας ή της Τουρκίας εν προκειμένω θα είναι αποτέλεσμα των γεωπολιτικών συγκρούσεων που θα αναπτυχθούν ανάμεσα στους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές.

Η Λέσβος συγκεκριμένα έχει ήδη γίνει ζώνη τέτοιων συγκρούσεων όπως απέδειξε η προ 2 εβδομάδων εξέγερση των λαθρομεταναστών.

Αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας τώρα!

Ο νόμος 4636/19 που εσχάτως ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο για τις περιώνυμες κλειστές δομές, στην πραγματικότητα προάγει αυτόν τον εποικισμό διότι θεσμοθετεί την χορήγηση ειδικού καθεστώτος διεθνούς προστασίας, ίδιου με το καθεστώς πρόσφυγα,σε όλους τους λαθρομετανάστες εφόσον πούνε μία ιστορία συνεκτική (σύμφωνα με τον Νόμο)!

Επίσης, στις κλειστές δομές ο νόμος υποχρεώνει την παραμονή του λαθρομετανάστη για 25 το πολύ ημέρες, μετά την παρέλευση των οποίων αφήνεται ελεύθερος αδιακρίτως ταυτοποίησής του ή μη!

Σε όλα τα κυρίαρχα κράτη η υπεράσπιση των συνόρων τους, της δημοκρατίας και της ελευθερίας των πολιτών τους είναι η κύρια αποστολή τους. Κράτη όπως η Ελβετία διενήργησαν δημοψήφισμα για την είσοδο ή μη μεταναστών και όταν ο λαός αποφάσισε ΟΧΙ, ξεκίνησαν την ασφυκτική φύλαξη των συνόρων τους, ώστε να μην μπαίνει κανείς!

Εδώ ζούμε το ακριβώς αντίθετο, απολύτως παράδοξο και αδιανόητο, να επιτρέπουμε στην Τουρκία που ανοιχτά διεκδικεί τα νησιά μας για δικά της, να τα εποικίζει με ορδές μουσουλμάνων που την επαύριο θα ονομάσει Τούρκους, όπως έπραξε στην Κύπρο, στην Θράκη και στην Βόρεια Συρία.

Δηλαδή το κράτος μας μετατρέπει την Λέσβο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε νέα Ίμβρο και Τένεδο μέχρι τον οριστικό εκτουρκισμό τους (αντί για την μεταφορά των λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα ακατοίκητων νησιών).

Ζούμε το αδιανόητο, να επιτρέπεται η είσοδος σε όλους (μεταξύ των οποίων επίσημες καταγγελίες του καθηγητή Ιωάννη Μάζη για είσοδο τζιχαντιστών, Τούρκων πρακτόρων και τουρκικού στρατού), παρά την αντίθετη πρόσφατη απόφαση του ΕΔΔΑ σύμφωνα με την οποία αν κάποιος δεν αιτηθεί το πολιτικό άσυλο στις επίσημες πύλες εισόδου του κράτους πριν εισέλθει σε αυτό, απελαύνεται νόμιμα μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του για την παράνομη είσοδό του στην χώρα!

Και ζούμε το ακόμα πιο αδιανόητο:

Το κράτος μας να στέλνει τα σώματα ασφαλείας του, τα οποία αποτελούνται από Έλληνες πολίτες να αντιπαρατεθούν σωματικά, να απωθήσουν και να χτυπήσουν μάλιστα, τους άοπλους Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων δημάρχους, περιφερειάρχες και ιερωμένους που υπερασπίζονται την ζωή τους, τα σπίτια τους, τις ελευθερίες τους,τον ασφαλή τρόπο ζωής που είχανε και πάνω απ’ όλα την ελληνικότητα των νησιών μας!

Η συμπεριφορά του κράτους μας είναι εξόχως αντιδημοκρατική και απολύτως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια, η δε αποστολή των ΜΑΤ εναντίον του ελληνικού λαού των νησιών μας, εναντίον των ακριτών μας που φυλάνε Θερμοπύλες, ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο υπέρβασης της τήρησης του συντάγματος.

Προ αυτών των δεδομένων,

ΣΑΣ ΖΗΤΩ να επιμεληθείτε της τήρησης του Συντάγματος από τις αστυνομικές, στρατιωτικές και δικαστικές αρχές της Λέσβου και της Χίου, με πίστη και αφοσίωση στην Δημοκρατία, την Πατρίδα και το Έθνος, ως οφείλουν.

Όλοι είμαστε υπόλογοι στο Σύνταγμα, στην Δημοκρατία και την Πατρίδα, των οποίων πρώτιστη επιταγή είναι η προστασία του ελληνικού έθνους και της εθνικής ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Δεν είμαστε και δεν είστε υπόλογοι σε κανέναν που καταπατά αυτά.

Λάβετε μέριμνα να απαγορευθεί στα ΜΑΤ να αντιπαρατεθούν στον ελληνικό λαό της Χίου και της Λέσβου μας, δηλαδή στα αδέλφια,τους πατεράδες και τις μανάδες τους.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ 2 (ένα άρθρο ανάλυση του νόμου 4636/2019 και ένα άρθρο ανάλυση των προβλημάτων που δημιουργεί η μεταφορά των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, δημοσιευμένα σε κυριακάτικη εφημερίδα).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης (Νότης) Μηταράκης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας είναι και και βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας!! ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ …

Επάνω δεξιά στις αναρτήσεις μας υπάρχει μεταφραστής (TRANSLATE) και FOLLOW BY EMAIL για να λαμβάνεται ενημερώσεις στο e-mail σας.
Πατήστε Like στη σελίδα μας στο fb για να βλέπετε τις δημοσιεύσεις: https://www.facebook.com/New-Radio-808720805867156/
                 
 *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !

https://newradiofmb.blogspot.com/2020/02/blog-post_25.html?spref=fb&fbclid=IwAR0JOBWKk9RYUe6UaFpXB4aSkwUTokqBQHq_CpnbTMma1DltnFbPD8GSkKA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr