Home Greek News Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πάνελ με τον Ομπάμα που…ΖΗΜΙΩΣΕ τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πάνελ με τον Ομπάμα που…ΖΗΜΙΩΣΕ τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος!

by _
0 comment 122 views

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πάνελ με τον Ομπάμα που ΖΗΜΙΩΣΕ τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος!

και…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τον Μπαράκ Ομπάμπα ντυμένο σαν τον…ΣΑΤΑΝΑ…!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!!


Ο Πρόεδρος Ομπάμα μαζεύτηκε μαζί με τον Γιάννη Αντεκουνμπο, τον Kevin Love και τον Chris Paul σε μια δημόσια συζήτηση για τη δύναμη του αθλητισμού, της ηγεσίας και της μοναδικής κληρονομιάς του Σικάγου, με συντονιστή τον κο Michael Wilbon.

Το δε…ΠΡΟΒΛΗΜΑ που έχουμε με αυτό είναι το γεγονός πως ο…”Greek Freak” Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε να συμμετάσει σε αυτό το πάνελ με έναν παλιάνθρωπο, ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΝΙΑ και υψηλόβαθμο…ΠΡΑΚΤΟΡΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μιλάω βέβαια για τον Μπαράκ Ομπάμα που προκάλεσε αρκετή…ΖΗΜΙΑ στα εθνικά συμπφέροντα τόσο των ΗΠΑ όσο και πολλών άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομής της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΣΙΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ!!! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΝΩΣΙΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ», ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΌΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΤΙ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ…«ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ» ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ…ΛΕΜΠΡΟΝ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ NBA;;;  ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ;;;

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο για ένα συγκεκριμένα παράδειγμα του τι λέω εδώ για τον Ομπάμα σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτά όμως θα είναι ψιλά γράμματα για τον…ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΣ. >> Απαίτησε απο τον Τσίπρα να βάλει μια και καλή ΤΕΡΜΑ στην έρευνα της υπόθεσης “ΠΥΘΙΑ” ο…ΟΜΠΑΜΑ!!!…

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο >> ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τον Μπαράκ Ομπάμπα ντυμένο σαν τον…ΣΑΤΑΝΑ…!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!! Να το διαβάσει κι ο…ΓΙΑΝΝΗΣ!!!

Αυτό όμως είναι η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Εκτός από το μπάσκετ, τους παίχτες του NBA τους χρησιμοποιούν για την επέκταση και προώθηση της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr