Home Greek News Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 40χρονος επιχειρηματίας με την Corvette για το τροχαίο στη Γλυφάδα (…Ούτε κατάλαβα πως έγινε)

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 40χρονος επιχειρηματίας με την Corvette για το τροχαίο στη Γλυφάδα (…Ούτε κατάλαβα πως έγινε)

by _
0 comment 200 views

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 40χρονος επιχειρηματίας με την Corvette για το τροχαίο στη Γλυφάδα (…Ούτε κατάλαβα πως έγινε)


Ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης είναι ο οδηγός της Corvette κατέθεσε τα εξής: «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος». Αυτά είπε στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού ο 40χρονος επιχειρηματία που εγκατέλειψε σε τροχαίο δυστύχημα το θύμα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο οδηγός της πανάκριβης Corvette παρουσιάστηκε και παραδόθηκε μαζί με την δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρους του.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως οι Αρχές  γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr