Home Greek News Αμερικανικά ΜΜΕ: «Οι Patriot έφτασαν στο Ιντζιρλίκ για να στηρίξουν την Τουρκία». Επιστρέφει στην Δύση ο Ερντογάν;

Αμερικανικά ΜΜΕ: «Οι Patriot έφτασαν στο Ιντζιρλίκ για να στηρίξουν την Τουρκία». Επιστρέφει στην Δύση ο Ερντογάν;

by _
0 comment 108 views

Αμερικανικά ΜΜΕ: «Οι Patriot έφτασαν στο Ιντζιρλίκ για να στηρίξουν την Τουρκία»


Επιστρέφει στην Δύση ο Ερντογάν; Και αν ναι ποια θα είναι η αντίδραση της Ρωσίας. Ίσως να περνάμε σε ένα νέο σενάριο που κανείς δεν ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει στην χώρα μας καθώς να μην φανεί απίθανο οι “σύμμαχοί” μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ να θελήσουν να μας “σύρουν” στην Χάγη για να δώσουν κάτι στον Τούρκο πρόεδρο για να φανεί “νικητής”.

Έτσι σύμφωνα με το ahvalnews, το περιοδικό των ΗΠΑ Forbes, φιλοξένησε άρθρο Τούρκου δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο οι πυροβολαρχίες Patriot που ζήτησε η Τουρκία από τις ΗΠΑ ήδη έχουν φθάσει από την Ευρώπη και ξεφορτώθηκαν στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ.

Το άρθρο του Melik Kaylan που δημοσιεύει το Forbes, οι Πάτριοτ μεταφέρθηκαν στην Τουρκία μετά από προσωπική απόφαση του Τραμπ να παράσχει βοήθεια στην Ερντογάν.

Ο Kaylan μεταξύ άλλων λέει στο άρθρο του:

“Με βάση μη διασταυρωμένη πληροφορία που έλαβα από Τούρκο δημοσιογράφο, οι πυροβολαρχίες Patriot έχουν ξεφορτωθεί στη βάση του ΝΑΤΟ, στο Ιντζιρλίκ. Αυτό είναι μια κίνηση που έγινε μετά από έντονες διαβουλεύσεις, που δεν οδηγεί πουθενά. Είναι πιθανό ότι οι Αμερικανοί δεν θα πυροδοτήσουν αυτούς τους αντιαροπορικούς πυραύλους, ενώ η εκπαίδευση των Τούρκων θα χρειαστεί χρόνο”.

Ο δημοσιογράφος İbrahim Haskoloğlu, έγραψε για το ίδιο θέμα σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter ότι

“Πέντε μεταφορικά αεροσκάφη των ΗΠΑ τύπου Globemaster απογειώθηκαν από τη βάση Ramstein της Γερμανίας και  πετούν προς την Τουρκία. Λέγεται ότι είναι πιθανόν να μεταφέρουν Patriot. Αν υπάρχει εξέλιξη θα επανέλθω”.

Σε επόμενη ανάρτηση ο Haskoloğlu λέει:

“Τα μεταφορικά αεροσκάφη των ΗΠΑ μόλις εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας έκλεισαν ό,τι τα κάνει ορατά στα ραντάρ. Τα αεροσκάφη μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί από το σύστημα των ραντάρ. Δεν υπάρχει διασταυρωμένη πληροφορία αν πήγαν στο Ιράκ ή κάπου αλλού.  Τα αεροσκάφη ήλθαν στη Γερμανία από τη βάση των ΗΠΑ Joint Base Andrews. Αν υπάρξει εξέλιξη θα επανέλθω. Είναι πλέον σίγουρο ότι τα αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο Ιράκ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! 

Την ίδια στιγμή ο συριακός στρατός είναι έτοιμος για την μεγάλη επίθεση στην Ιντλιμπ και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα αλλά και πως θα αντιδράσει η Ρωσία.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr