Δυο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 5 άλλοι τραυματίστηκαν σ΄αεροπορική επιδρομή στο Idleb, στη Συρία ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αναφέρει το Anadolu.

“Επιπλέον, σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Idleb, πάνω από 50 στοιχεία του συριακού καθεστώτος εξουδετερώθηκαν γνωστοποίησε το Υπουργείο. Ακόμη, 5 τανκ, 2 θωρακισμένα οχήματα, 2 επανδρωμένα οχήματα κι ένα οβιδοβόλο που τους ανήκε, καταστράφηκαν.”

Ωστόσο καλά πληροφορημένες συριακές στρατιωτικές πηγές ισχυρίζονται πως η ομάδα των Τούρκων που επιτέθηκαν στο συριακό στρατό, σκοτώθηκαν στην πόλη Nayrab στην περιοχή του Ιντλίμπ.

Οι απώλειες των Τούρκων στρατιωτών που παραδέχθηκε το Υπ. Άμυνας Τουρκίας προκλήθηκαν από αεροπορικούς βομβαρδισμούς κοντά στο Qaminas στο Ιντλίμπ….

Τοπικές πηγές ανέφεραν στο Trending.com ότι ο συριακός στρατός εξάλειψε μια ομάδα Τούρκων κομάντο που επιτέθηκαν στις θέσεις του στην πόλη Nayrab στην ύπαιθρο Idlib.
Σήμερα, την Πέμπτη, ομάδες του λεγόμενου οργανισμού «Engmasio» Jabhat al-Nusra και Ansar al-Caucasus υπό την ηγεσία ενός τούρκικου κομάντο ξεκίνησαν μια βίαιη επίθεση που υποστηριζόταν από τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό ενάντια στα στρατεύματα του Συριακού Στρατού στην περιοχή «Nayrab» ανατολικά του Idlib.

L’image contient peut-être : 1 personne, debout, ciel et plein air

dimpenews.com