Home Greek News Γ.Μπαλάφας κατά απελάσεων: «Στην ενδοχώρα οι μετανάστες – Οι Κρητικοί τους παίρνουν στα σπίτια τους»

Γ.Μπαλάφας κατά απελάσεων: «Στην ενδοχώρα οι μετανάστες – Οι Κρητικοί τους παίρνουν στα σπίτια τους»

by _
0 comment 178 views

Γ.Μπαλάφας κατά απελάσεων: «Στην ενδοχώρα οι μετανάστες – Οι Κρητικοί τους παίρνουν στα σπίτια τους»


Κάπου έχει χαθεί το «μέτρο»…
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Η κουβέντα οδηγήθηκε φυσικά στο μεταναστευτικό, όπου ο Κ. Κυρανάκης υποστήριξες την πολιτική της κυβέρνησης για «κλειστά κέντρα» και σχέδιο απελάσεων, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει, όπως είπε.

Τον λόγο όμως πήρε ο Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος, σε αντίθεση με την πολιτική απελάσεων ζήτησε την μεταφορά των «προσφύγων», όπως τους ονόμασε, στην ενδοχώρα. Μάλιστα εξήρε την Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ζητά να φιλοξενήσει αλλοδαπούς στα σπίτια.

«Μπράβο στους Κρητικούς που φιλοξενούν πρόσφυγες στα σπίτια τους», είπε.

«Δεν είναι πρόσφυγες», τον διόρθωσε ο Κ.Κυρανάκης και η συζήτηση «φούντωσε», καθώς ο κ. Μπαλάφας προτίμησε την ενδοχώρα από τις απελάσεις.

Με άλλα λόγια ο κ. Μπαλάφας, ο οποίος εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην υπόλοιπη Ελλάδα και την φιλοξενία τους σε διαμερίσματα Ελλήνων.

Πολύ σοβαρό θέμα…

ΦΩΤΟ eurokinissi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr