Home Greek News ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ MEGA CHANNEL-ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ MEGA CHANNEL-ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ

by _
0 comment 260 views

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ MEGA CHANNEL-ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 19:04


Τις νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το πρόγραμμα του οποίου ξεκίνησε και επίσημα να εκπέμπει από σήμερα το πρωί, εγκαινίασε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ.Ευάγγελος Μαρινάκης μαζί με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό του καναλιού.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στην «επαναβίωση ενός μεγάλου καναλιού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, υπογραμμίζοντας πως «εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε μέσο που εξαγγέλλει την είδηση και τη γνώση, είναι ένας πυλώνας Δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σοβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού, κάθε είδους ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητος».

Συνεχάρη τον κ.Μαρινάκη «για την απόφαση που είναι απόφαση ζωής», επισημαίνοντας πως «εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς», προσθέτοντας ότι «γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα».

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την βεβαιότητα πως «οι τηλεθεατές όχι μονό θα ψυχαγωγούνται, αλλά και θα διαφωτίζονται και θα έχουν την δυνατότητα να κατορθώνουν το μεγάλο άθλημα της Δημοκρατίας, που είναι η κριτική των πραγμάτων. Η επίγνωση της ζωής».

Κάνοντας λόγο για «έργο αγαθό», σημείωσε πως ο ιδιοκτήτης κ.Ευάγγελος Μαρινάκης «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του», ενώ προτρέποντας όλους τους συνεργάτες, να αισθάνονται μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, εξέφρασε «θερμές ευχές για να αποβεί και πάλι το μεγάλο κανάλι ένας φάρος πολιτισμού, δημοκρατίας και ευστάθειας. Το έχουμε ανάγκη στη ζωή μας για να ενημερωνόμαστε σωστά, γιατί ο ενημερωμένος πολίτης είναι και ένας πραγματικός και αληθινός πολίτης».

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr