Home Greek News ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!

by _
0 comment 388 views

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!!!

και…

Βιβλίο από το 1981 που προέβλεψε την άνοδο του…ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε αποκαλύψει φοβερά πράγματα τόσο για τον υποτιθέμενο «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ όσο και του «κορονοϊό», ότι, δηλαδή, ήταν αμφότερα δύο…ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 γεγονότα που συνεχίζουν να χρησιμεύουν ως χάοξ, ως μεγάλη ΑΠΑΤΗ, αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης μακρυά από όλα όσα συμβαίνουν, από την ελίτ,…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!

Π.χ., για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για όλα αυτά, απλά, πλητρολογήσετε τις λέξεις «Κόμπι Μπράιντ» και «κορονοϊό» στη μηχανή αναζητήσεως αυτού του σάιτ, GreekNewsOnDemand.com. Έχουμε ήδη βγάλει ΠΟΛΛΑ, όπως το πρώτο μας άρθρο για τον «θάνατο» του Κόμπι με τίτλο «ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!» (που έγινε και πρωτοσέλιδο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ») όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς ότι το Δεκ. του 2017 υπήρξε μια εκπομπή-καρτούν που είχε δείξει τον Κόμπι να σκοτώνεται σε…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! Μήπως μας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ αυτό;;; Έχουμε γράψει επίσης ότι ο Κόμπι, στο παρελθόν, είχε εμφανιστεί σε αρκετά βίντεο ή / και διαφημίσεις σε…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ όπου «πάλευε» με τον…ΘΑΝΑΤΟ και όχι μόνο!

Όσο για τον δήθεν «κορωναϊό, σας έχουμε βγάλει μια πατέντα της Αμερικανικής κυβερνήσεως από το 2007 για τον…ΚΟΡΟΝΟΪΟ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΑΣΤΕΙΤΕ!!! Δηλαδή, είναι είναι…τεχνητά κατασκευασμένος εδώ και χρόνια!!! Διαβάστε και το άρθρο μας «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]» για όλες τις λεπτομέριες και αποδείξεις.

Το περίεργο όμως ανάμεσα και τα δύο προαναφερθέντα μεγάλα «γεγονότα» είναι το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι το ένα συνέπιπτε χρονικά με το….ΆΛΛΟ. Χμμμμμ….ΓΙΑ ΑΡΑΓΕ;;; Και θα μπορούσε να υπάρχει ένας…ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΩ;;; Οι ακόλουθες αποκαλύψεις μας θα σας κάνετε να…ΑΝΑΤΡΙΧΙΣΕΤΕ…!!!…

Σύμφωνα με τις έρευνες του στάρ του Youtube Russianvids, ο οποίος είναι γνωστός για τις φοβερές αποκαλύψεις που κάνει μέσα από το κανάλι του για πολλά από αυτά τα στημένα «γεγονότα» («πυροβολισμοί», «τρομοκρατικές επιθέσεις», «θάνατοι» διασημοτήτων, κτλ.) που «λαμβάνουν χώρα» στον κόσμο μας, υπάρχει μια, στην πραγματικότητα, σχέσις μεταξύ των δύο «γεγονότων» αυτών που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ!

Στο παρακάτω βίντεο του με τίτλο «The Coronavirus Hoax Connection To Kobe Bryant & Celebrities Exiting The World Stage Exposed», δηλαδή, «Εκτίθεται η σύνδεσις Κόμπι Μπράιαντ και κορονοϊού & η έξοδος από την παγκόσμια σκηνή διασημοτήτων», το Russianvids μας επισημάνει τις εξής εξόφθαλμες συνδέσεις μεταξύ των δύο «γεγονότων»…

-Ο κορονοϊός δεν είναι τίποτε άλλο από μια…ψυχολογική επιχείριση του φόβου…

-Κι ο δήθεν «θάνατος» του Κόμπι είναι ένα psyop, psychological operation, δηλαδή, μια ψυχολογική επιχείριση για την παραπλάνηση του κοινού…

-Όλος ο κόσμος, μια σκηνή, όπως το πρωτοέθεσε ο…Σαίξπηρ…

-Σε ένα πρόσφατο άρθρο του μεγάλου σάιτ FoxNews.com (δείτε το παρακάτω απόσπασμά του) με τίτλο «A Dean Koontz book from 1981 predicted coronavirus in bizarre coincidence», δηλαδή, «Βιβλίο του Dean Koontz από το 1981 προέβλεψε τον κοροναϊό σε περίεργη σύμπτωση», μαθαίνουμε για ένα φανταστικό μυθιστόρημα με τίτλο “The Eyes of Darkness” («Τα Μάτια του Σκότους») που είχει εκδοθεί το 1981 και στο οποίο γίνεται αναφορά για το ξέσπασμα ενος ιού που λέγεται…ΚΟΡΟΝΟΪΝΟΣ…!!! Δείτε τώρα τα ακόλουθα αποσπάσματα…

Το φανταστικό μυθιστόρημα διηγείται την ιστορία ενός κινεζικού στρατιωτικού εργαστηρίου που δημιουργεί έναν νέο ιό για να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το εργαστήριο βρίσκεται ειρωνικά στην πόλη…ΟΥΧΑΝ (Wuhan) της Κίνας και ο κατασκευασμένος ιός ονομάζεται…Wuhan-400.

-Στο μυθιστόρημα, ο ιός ονομάζεται το πιο “τέλειο όπλο” επειδή επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους. Επίσης, δεν μπορεί να επιβιώσει έξω από το ανθρώπινο σώμα για περισσότερο από ένα λεπτό και δεν απαιτεί μια δαπανηρή διαδικασία απολύμανσης μόλις εξαπλωθεί μέσω ενός πληθυσμού και εκείνων στους οποίους «κολλάει».

-Οι προφανείς συνδέσεις του Κόμπι Μπράιαντ με τον κορονοϊό μπορούν να βρεθούν στην συμβολογία που έχει χρησιμοποιήσει στον εαυτό του ο Κόμπι. Π.χ., στην παρακάτω φωτο. του, παρατηρούμε ένα τατουάζ του Κόμπι που απεικονίζει ένα…στέμμα. Και γιατί είναι σημαντικό αυτό; Είναι σημαντικό επειδή η λέξις στέμμα στα Αγγλικά μεταφράζεται ως crown (στέφανος) ή…CORONA (ΚΟΡΟΝΑ)…!!!

-Επίσης, η πόλις στην οποίαν υποτίθεται ότι «θάφτηκε» ο Κόμπι μαζί με τη κόρη του λέγεται…ΚΟΡΟΝΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ (CORONA DEL MAR)…!!!

Ο κορονοϊός δεν είναι τίποτε άλλο από μια ψυχολογική επιχείριση του φόβου του Κατεστημένου της Νέα Τάξεως Πραγμάτων τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΚΙΝΑΣ και πολλών άλλων χωρών εκεί έξω. Οι ΗΠΑ, δηλαδή, είναι σε…ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τον δήθεν «εχθρό» τους, την Κίνα!!! Και όλα αυτά τα κάνουν ενάντια στις μάζες ώστε να παραδώσουν περισσότερα από τα δικαιώματά τους στις κυβερνήσεις τους. Κι ο δήθεν «θάνατος» του Κόμπι είναι ένα psyop, psychological operation, δηλαδή, μια ψυχολογική επιχείριση για την παραπλάνηση του κοινού που έγινε, εκ παραλλήλου, με την «μαζική εμφάνιση» του ΨΕΥΤΟ-κορονοϊού σαν τον μεγάλο…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ…!!! Εξ ού κι ο σχετικός…ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ του κορνοϊού που βρέθηκε συνυφαμένος στον Κόμπι…!!!

Και τώρα έχουν ήδη έτοιμο το…«ΑΝΤΙΔΟΤΟΝ» του κορονοϊού να προσφέρουν στον κόσμο σαν «λύση», το οποίον «αντίδοτον» το είχαν ήδη ετοιμάσει πριν ΧΡΟΝΙΑ, όπως έκαναν στην περίπτωση και των…ΆΛΛΩΝ μεγάλων «ιών» (της Έμπολα, της Γρίπης των χοίρων, κ.ο.κ.). Και ποιο είν’ αυτό  το «αντίδοτον»;;; Μα το σχετικό…ΕΜΒΟΛΙΟΝ βεβαιώς-βεβαιώς, και αυτό το έχει ήδη στα «σκαριά» για όλον τον κόσμο ο περιβόητος παγκοσμιοποιητής…ΜΠΛΙΛ ΓΚΕΙΤΣ και οι συνέταιρού του! Και είναι τα «εμβόλια» που χρησιμοποιούνται πάντοτε ως ένα πραγματικό μέσον…ΜΟΛΥΝΗΣΕΩΝΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ διότι περιέχουν τα πιο καταστροφικά για την υγεία μας περιεχόμενα! ΕΚΕΙ θέλουν να μας «πιάσουν» οι ελιτιστές και, ταυτόχρονα», να τα κονομήσουν χοντρά από όλα αυτά!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ «ΞΕΣΠΑΕΙ» ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΑΝ «ΛΥΣΗ» ΕΝΑ ΝΕΟ…«ΕΜΒΟΛΙΟΝ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;;;

ΕΤΣΙ ΛΕΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ…ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ…ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…!!!

Όλος ο κόσμος, μια σκηνή, όπως το πρωτοέθεσε ο…Σαίξπηρ…

Δείτε τώρα το βίντεο όπου εκθέτει ο Russianvids τους ψευτο-θανάτους και πολλών άλλων μεγάλων ονομάτων!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr