Home Greek News Νέες κατηγορίες για βιασμούς 15χρονων κοριτσιών για τον Πρίγκιπα Άντριου

Νέες κατηγορίες για βιασμούς 15χρονων κοριτσιών για τον Πρίγκιπα Άντριου

by _
0 comment 96 views

Νέες κατηγορίες για βιασμούς 15χρονων κοριτσιών για τον Πρίγκιπα Άντριου


Σε δύσκολή θέση φέρνει για μια ακόμη φορά το Παλάτι ο «έκπτωτος» πρίγκιπας Άντριου καθώς νέα στοιχεία για τη σχέση του με δισεκατομμυριούχο που κατηγορείται για τον βιασμό κοριτσιών ηλικίας 14 και 15 ετών, δίνει στη δημοσιότητα ο βρετανικός Τύπος.

Αφότου ο Δούκας του Γιορκ βρέθηκε στο επίκεντρο  για τις αλλεπάλληλες επαφές του με τονΤζέφρι Έπσταϊν και τις καταγγελίες θύματος του Αμερικανού χρηματιστή ότι είχε κάνει σεξ μαζί του ενώ ήταν ανήλικη, νέα στοιχεία φέρνουν σε δεινή θέση τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στην αγωγή που έχει κατηγορηθεί σε βάρος του φίλου του Πίτερ Νάιγκαρντ, αναφέρεται ότι, το 2000, ο πρίγκιπας Άντριου είχε μείνει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον και τις κόρες τους Βεατρίκη και Ευγενία στην έπαυλη στο Νάσαου στις Μπαχάμες του Φινλανδο-Καναδού μεγιστάνα της μόδας. Σε βάρος του Πίτερ έχει κατατεθεί μήνυση, όπου υποστηρίζεται ότι βίασε δέκα έφηβες, 14 και 15 ετών.

Από την πλευρά τους, τα βρετανικά Ανάκτορα απέφυγαν οποιοδήποτε σχόλιο. Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την παραμονή του 59χρονου πρίγκιπα στην έπαυλη του Νάιγκαρντ, αρκέστηκαν στην ακόλουθη δήλωση: «Δεν είναι κάτι το οποίο θα σχολιάσουμε».

Η έπαυλη, η πρόταση και το χάπι του βιασμού

Ο 78χρονος γκουρού της μόδας κατηγορείται ότι παρέσυρε στην έπαυλή του νεαρές κοπέλες δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα τις βοηθήσει στην καριέρα του στο μόντελινγκ. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι κοπέλες, αρχικά τους γέμιζε συνεχώς το ποτήρι με ποτό, εν συνεχεία τους έδινε ναρκωτικά και εν συνεχεία τις βίαζε. Ο δισεκατομμυριούχος κατηγορείται επίσης ότι είχε δώσει εντολή σε μέλη του προσωπικού του να βρίσκουν νεαρές γυναίκες για τα πάρτι του,  στα οποία υπήρχαν ποτά που περιείχαν το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» «Rohypnol».

Ανοχή από την Αστυνομία

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Νάιγκαρτ επιχείρησε να έχει καλυμμένα τα νώτα του εξασφαλίζοντας την ανοχή όχι μόνο των αστυνομικών αρχών αλλά και του πολιτικού κόσμου στις Μπαχάμες μοιράζοντας τακτικά δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε αξιωματούχους της αστυνομίας και της κυβέρνησης «καθώς και σ’ ένα πρώην μέλος της κυβέρνησης που ανέλαβε τον πρωθυπουργία στις Μπαχάμες».

Ο δισεκατομμυριούχος κατηγορείται επίσης ότι πλήρωνε ανθρώπους της εταιρείας του για να εκφοβίζουν τις πρώην «φίλες» του.Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κοριτσιών, οι βιασμοί έγιναν μεταξύ των ετών 2008 και 2015. Αν και μέχρι τώρα δεν έχουν απαγγελθεί επισήμως κατηγορίες σε βάρος του, ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr