Home Greek News Ρωσική περίπολος «έσωσε» τους Αμερικανούς στην σύγκρουση με τους Κούρδους

Ρωσική περίπολος «έσωσε» τους Αμερικανούς στην σύγκρουση με τους Κούρδους

by _
0 comment 110 views

Ρωσική περίπολος «έσωσε» τους Αμερικανούς στην σύγκρουση με τους Κούρδους


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά την χθεσινή ένοπλη σύγκρουση μεταξύ αμερικανικής περιπόλου και Κούρδων πολιτοφυλάκων στην πόλη Καμισλί που στοίχισε την ζωή ενός δεκατετράχρονου Κούρδου έφηβου.

Όπως προκύπτει από τις συριακές αναφορές ρωσική περίπολος η οποία επιχειρούσε στο αεροδρόμιο της Qamishli στάλθηκε στην πόλη για να βοηθήσει τους Αμερικανούς και με την επιρροή της να σταματήσει τις επιθέσεις των Κούρδων ενόπλων.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρουσία και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, αλλά οι πρώτοι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενοι από τον τοπικό κουρδικό πληθυσμό.

Οι Αμερικανοί ακόμα διεξάγουν περιπολίες στην περιοχή αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί κατευθύνθηκαν σε μια ελεγχόμενη κυβερνητική ζώνη.

Οι αναφορές λένε πως στην σύγκρουση συμμετείχαν και Σύροι εθνοφρουροί οι οποίοι μάλλον ήταν κουρδικής καταγωγής και προέρχονταν από την τοπική κοινότητα.

Μαχητικό αεροσκάφος F-15E της αμερικανικής Αεροπορίας έκανε αεροπορική επιδρομή κατά Σύρων και Κούρδων εθνοφρουρών-πολιτοφυλάκων σύμφωνα με πληροφορίες ανεξάρτητου στρατιωτικού ανταποκριτή στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι τα αμερικανικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ όταν οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να εμποδίσουν το πέρασμα ενός στρατιωτικού κομβόι που είχε εισέλθει σε περιοχή ελεγχόμενη από τις αρχές της Συρίας.

Την ίδια ώρα, ένας αμυντικός συντάκτης, δημοσίευσε βίντεο αναφέροντας ότι η αμερικανική Αεροπορία επιτέθηκε στις θέσεις του Συριακού Στρατού στο Qamishli. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα μαχητικό F-15E που ανήκει στην USAF να πετάει πάνω από την περιοχή. Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι το μαχητικό έριξε βόμβα ως προειδοποίηση στο συριακό στρατό. Ο Αμερικανικός στρατός δεν έχει δώσει μία επίσημη απάντηση στους ισχυρισμούς.

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr