Έλληνες και «μετανάστες» θα τρώνε «κρέας» από την… Σαουδική Αραβία – Τι δεν το πιστεύετε; (ΒΙΝΤΕΟ)


Έλληνες και «μετανάστες» θα τρώνε «κρέας» από την… Σαουδική Αραβία – Τι δεν το πιστεύετε; (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά την ακροδεξιά στήριξη στην Ατζέντα 2030, είδαμε και αυτό…

Μάλλον κάποιοι φούρνοι γκρεμίζονται, μετά από «ακροδεξιά κόμματα» κόμματα στην Ελλάδα, τα οποία επικαλούνται την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή (ΕΔΩ), ανάλογη ανησυχία εκφράζει και το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, η ισλαμική περιφερειακή δύναμη καταπιάνεται πλέον με τον κλάδο του… «μεταλλαγμένου κρέατος».

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο γιος του επενδυτή με την μεγαλύτερη επιρροή στην χώρα. Υποστηρίζει πως το τεχνητό κρέας με βάση τα φυτά, θα γίνει τα επόμενα χρόνια ΚΑΝΟΝΑΣ.

Ο πρίγκηπας Khaled bin Alwaleed, έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι βίγκαν, ενώ αποτελεί τον ιδρυτή και επικεφαλής της KBW Ventures.

Μιλώντας στο CNBC, την Τρίτη, δήλωσε:

«Είμαστε επικεντρωμένοι σε εταιρείες  που επιδιώκουν να λύσουν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, στην παρούσα φάση. Ένα από αυτά είναι η υπερθέρμανση. Η τρίτη βιομηχανία με τις περισσότερες επιπτώσεις είναι η κτηνοτροφία. Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο για να εξασφαλίσουμε πρωτεΐνη στους ανθρώπους».

Νοιάζονται για μας, όπως βλέπετε. Πρωτεΐνη «ευλογημένη» από τον Αλλάχ. Κάποιοι Ακροδεξιοί, μουσουλμάνοι και αριστεροί συμφωνούν σε αυτό: Η τροφή πρέπει να παράγεται σε εργαστήρια για το καλό του περιβάλλοντος.

Ο 41χρονος πρίγκηπας επενδύσει σε εταιρίες, όπως η περιβόητη Beyond Meat. Στόχος το παραδοσιακό κρέας να αντικατασταθεί από φυτικό ή ακόμα και μεταλλαγμένο εργαστηρίου. Κατά αυτόν τον τρόπο, η παραδοσιακή κτηνοτροφία θα παρακμάσει, μέχρι να εξαφανιστεί.

Έλληνες και «μετανάστες», όλοι θα τρώμε «κρέας» από την Σαουδική Αραβία. Και δεν θα χρειάζεται καν πιστοποίηση «χαλάλ».

Ως εκ τούτου οι κοινωνίες θα εξαρτώνται από εταιρείες, όπως του μουσουλμάνου πρίγκηπα, οι οποίες θα παράγουν fake κρέας για τους ανθρώπους. Η παραγωγή τροφών θα γίνει ελεγχόμενη και δεν αποκλείεται, ένα παγκόσμιο κέντρο διαχείρισης να αναλάβει την οργάνωση της διεθνούς παραγωγής!

ΦΩΤΟ VIDEO SCREENSHOT

Πηγή…


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from el

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.el.gr/nea-taxh/ellin...