Home Greek News “Μιλάω με τον Τσίπρα και δεν μετανιώνω για τη συνεργασία μας” είπε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

“Μιλάω με τον Τσίπρα και δεν μετανιώνω για τη συνεργασία μας” είπε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

by _
0 comment 151 views

“Μιλάω με τον Τσίπρα και δεν μετανιώνω για τη συνεργασία μας” είπε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος


“Μιλάω με τον Τσίπρα στο τηλέφωνο” και “δεν μετανιώνω για τη συνεργασία μου μαζί του”, είπε ο πρώην ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στην τηλεοπτική
εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω ,στον Antenna. Του έδωσε μάλιστα και συμβουλή ,να εγκαταλείψει τους “53, τους 13 ή όσοι είναι αυτοί που τον κρατάνε πίσω” και να φτιάξει ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.Ο κ.Καμμένος αποκάλυψε ότι στο Λεόντειο Λύκειο ήταν συμμαθητής με το σημερινό αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Θάνο Ντόκο, με τον οποίοα “από τότε σκοτωνόμαστε”. Κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό να μην τον ακούει.Ο πρώην ΥΕΘΑ είπε ότι ήταν ο μόνος που έδωσε μάχη για να μη περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και τελικά “μόνο εγώ αποχώρησα από τη πολιτική”.Στήριξε απόλυτα τον νυν ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μέσω δημοσιευμάτων αμφισβητείται.Είπε ακόμη ότι οι δηλώσεις Ερντογάν γίνονται σε μία προσπάθεια να “διαρρήξει το εθνικό μέτωπο”. Προέβλεψε ότι είναι θέμα χρόνου να προκαλέσει κρίση ο Ερντογάν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr