Home Greek News Πληρώνονται για να κάψουν την ΔΕΗ και να σπάσουν εκκλησίες – ΒΙΝΤΕΟ οργής

Πληρώνονται για να κάψουν την ΔΕΗ και να σπάσουν εκκλησίες – ΒΙΝΤΕΟ οργής

by _
0 comment 138 views

Πληρώνονται για να κάψουν την ΔΕΗ και να σπάσουν εκκλησίες – ΒΙΝΤΕΟ οργής


«Πιστοί» στο ραντεβού τους οι «μετανάστες»
Δικαίωμα εξόδου την ημέρα και κλειστές πόρτες το βράδυ, θα είναι το χαρακτηριστικό των Κλειστών κέντρων που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες δομές «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν, στα πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον Νότη Μηταράκη.

Ο υπουργός Μετανάστευσης προσδιόρισε την έναρξη της κατασκευής τους μέσα στον Μάρτιο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι στα κλειστά κέντρα θα υπάρχουν συνολικά 20.000 θέσεις και με στόχο παραμονής των «μεταναστών» τους 3 μήνες, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι αυτές επαρκούν.

Επίσης ανέφερε ότι θα ενισχυθεί και θα επιταχυνθεί η διαδικασία ασύλου και να ενισχυθούν οι επιστροφές, ώστε να επιστρέφονται 200 άτομα την εβδομάδα.

Οι ελληνικές αρχές παλεύουν να διαχειριστούν την αυξανόμενη ένταση στα νησιά όπου η πίεση από ένα νέο κύμα  μεταναστών έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο», σχολιάζει στην κυριακάτική της έκδοση η βρετανική εφημερίδα Guardian.

H ανταποκρίτρια του Guardian, Έλενα Σμιθ, δίνει το κλιμα από την Λέσβο, όπου οι συνεχείς μεταναστευτικές ροές και το νέο κύμα συγκρούσεων μεταξύ ντόπιων και μουσουλμάνων έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα επεισόδια είναι υποκινούμενα (στο επίκεντρο βρίσκονται ΜΚΟ και όχι μόνο), προκειμένου να μην προχωρήσουν σχέδια αντιμετώπισης του «μεταναστευτικού».

Οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, πάντως, πληρώνονται κανονικά. Πρόσφατα, βρέθηκαν ξανά στη ATM την πρώτη του μηνός, προκειμένου να λάβουν το επίδομά τους.

Πληρώνονται για να καταστρέφουν, να ανάβουν στοχευμένες φωτιές κοντά στην ΔΕΗ και να βεβηλώνουν εκκλησίες, όπως είδαμε στην Μόρια της Λέσβου.

Δείτε εικόνες οργής από το ακριτικό νησί, με τους παράνομους μετανάστες να σχηματίζουν ουρές για να «τσεπώσουν» τα επιδόματα, την ώρα που Έλληνες υποφέρουν.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΠΗΓΗ >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr