Home Greek News Κατακρεούργησαν με 6 μήνες αργία εισαγγελέα εφετών για χάρη…του Τσίπρα και του Παυλόπουλου!!

Κατακρεούργησαν με 6 μήνες αργία εισαγγελέα εφετών για χάρη…του Τσίπρα και του Παυλόπουλου!!

by _
0 comment 190 views

Μόνο στο edolio5! Κατακρεούργησαν με 6 μήνες αργία εισαγγελέα εφετών για χάρη…του Τσίπρα και του Παυλόπουλου!!


-Του Άρη Σπίνου

Θεωρείτε ως εισαγγελέας αδέκαστος.Απίστευτο και όμως αληθινό.Ο εισαγγελέας εφετών Α.Κ. τιμωρήθηκε με εξάμηνη υποχρεωτική αργία καθώς κρίθηκε ένοχος για 3 πειθαρχικά παραπτώματα.Ούτε λίγο ούτε πολύ το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο τον κατηγόρησε ότι έχει…έλλειψη πίστης και αφοσίωσης στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.!!!
Τα μέλη του 7μελούς πειθαρχικού συμβουλίου που τον έκριναν διαφώνησαν ως προς το μέγεθος της ποινής καθώς 4 από τους ανώτατους δικαστές ζήτησαν την ποινή των 6 μηνών και από τους 3 που μειοψήφησαν η oi ζήτησαν ποινή 4 μηνών αργίας και ένα μέλος 2 μήνες.Στο πειθαρχικό τον είχε παραπέμψει η πρώην εισαγγελέας του Α.Π. Ξένη Δημητρίου.Το αδίκημα του ήταν ότι στο ιδιωτικό και κλειστό profile του στο facebook είχε κάνει ανάρτηση αρνητικών σχολίων για το Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο με αφορμή το Μακεδονικό.Είναι προφανές ότι η κατακρεούργηση του εισαγγελέα έγινε για χάρη του Τσίπρα και του Παυλόπουλου αφού είναι απολύτως θεμιτό ότι οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν στερούνται την ελευθερία της έκφρασης τους ως πολίτες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΗΓΗ >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr