Δήμαρχοι σε εκδήλωση με σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”! Θα επέμβει επιτέλους κάποιος;


Δήμαρχοι σε εκδήλωση με σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”! Θα επέμβει επιτέλους κάποιος;


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr είναι αποκρουστικές! Δήμαρχοι της Θράκης, συμμετέχουν σε εκδήλωση που έγινε στην Προύσα, σε αίθουσα που ήταν γεμάτη με λάβαρα και σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυνε  ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη  με σημαίες της Τουρκίας , με αφίσες του Κεμάλ και του Σαδίκ και με σημαίες της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.  

Αυτοί είναι οι …καταπιεσμένοι της μουσουλμανικής μειονότητας, την οποία αυθαίρετα έχουν βαφτίσει τουρκική. Αυτοί είναι που γυροφέρνουν σ΄ όλη την Ευρώπη συκοφαντώντας την Ελλάδα, παριστάνοντας τους διωκόμενους και κατατρεγμένους. Όλα αυτά με την ανοχή ελληνικών κυβερνήσεων που δεν τόλμησαν ποτέ να τους βάλουν στη θέση τους. Θα συνεχίσει την παράδοση και η σημερινή κυβέρνηση; Η ΝΔ έχει δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις στο συγκεκριμένο θέμα κι έχει μείνει μετεξεταστέα. Θα συνεχίσει την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική της προκλητικής πλέον ανοχής τέτοιων φαινομένων; Οι φωτογραφίες από τα tourkikanea.gr

 


ΠΗΓΗ >>

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr είναι αποκρουστικές! Δήμαρχοι της Θράκης, συμμετέχουν σε εκδήλωση που έγινε στην Προύσα, σε αίθουσα που ήταν γεμάτη με λάβαρα και σημαίες της ?ανεξάρτητης Θράκης?! Χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυνε  ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη  με σημαίες της Τουρκίας , με αφίσες του Κεμάλ και του ?