Home Greek News ΕΛΛΑΣ–ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΑΣ–ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

by _
0 comment 193 views

ΕΛΛΑΣ–ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

Από Nick Passadakis

?? ΕΛΛΑΣ—ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ:

Έχετε αναρωτηθεί όλοι σας γιατί η Ελλάδα δεν αντιδρά σε κάθε ξένη επιβουλή και σε κάθε Εθνικό κίνδυνο και δεν πράττει τα απλά και αυτονόητα που θα γίνονταν σε κάθε άλλο φυσιολογικό κράτος??
Έχετε παρατηρήσει την αβουλία- ατολμία-αναποφασιστικότητα των πολιτικών μας, σε κάθε δυνητικό μελλοντικό ή παρόντα κίνδυνο ή μεγάλο θέμα??
Γιατί λοιπόν δεν αντιδρούμε στο ανώτατο πολιτειακό επίπεδο, με στόχο και διακύβευμα την Εθνική προστασία, υπερηφάνεια και συμφέρον??

Η απάντηση είναι απλή, μοναδική και τραγική: διότι, με την υπογραφή των μνημονίων, από το 2010, από το ΠΑΣΟ-ΚΙΝΑΛ του μέγιστου εν ζωή προδότη ΓΑΠ-Γεώργιου Παπανδρέου και εντεύθεν, από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε παραχωρήσει όχι μόνο την οικονομική αλλά και την Εθνική κυριαρχία μας.
Είμαστε σε γενικές γραμμές, ένα κράτος-μη κράτος, ένα κράτος αποικία στους ”δανειστές” και κυρίως στη Γερμανία, αφού τα μνημόνια αναφέρουν την ”ρητή παραίτηση δικαιωμάτων Εθνικής κυριαρχίας ή τον συμψηφισμό απαιτήσεων τρίτων υπέρ μας”…–που αυτό δεν το υπογράφεις ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο και πρακτικά σημαίνει ότι είμαστε de-facto και de-jure ένα κράτος ουσιαστικά ανύπαρκτο και υποτελές, μία μπανανία της παλαιάς Λατινικής Αμερικής, χωρίς αντικειμενικά δικαιώματα αλλά μόνο υποχρεώσεις.
Είμαστε μία σύγχρονη μορφή σκλαβιάς τύπου ”γαλέρας” που συνεχώς τραβάμε κουπί σε μία τρικυμιώδη θάλασσα με προορισμό αβέβαιο.

Είμαστε ”περιουσιακό στοιχείο” της Ευρώπης και της Γερμανίας και δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα, ούτε στο μεταναστευτικό, ούτε στο Ελληνοτουρκικό-Ελληνοκυπριακό, ούτε πουθενά, αφού δεν θα διακινδυνεύσουν μία πτώση ή ελάττωση αυτού του περιουσιακού τους στοιχείου που ονομάζεται Ελλάς, επ’ ουδενί και υπό καμία έννοια, παρά μόνο όσο, όπου και όταν εκείνοι μας επιτρέψουν.
Όλη η περιουσία κρατική-ιδιωτική-πλουτοπαραγωγική, μελλοντική και παρούσα, έχει μεταβιβαστεί, υπό Αγγλικού Δικαίου [ελέω του έτερου αλιτήριου Ε. Βενιζέλου] στο προδοτικό και περίφημο ”υπερταμείο” για 100 χρόνια και όλοι γονυπετής και στα τέσσερα.
Δεν πρόκειται να αφήσουν το Στρατό να επέμβει και να επιβάλει την τάξη σε κανένα σημείο της επικράτειας, για να προστατευτεί ο λαός από τις ορδές των λαθρο-μεταναστών, ούτε θα μας αφήσουν να καταρρίψουμε Τούρκικο αεροπλάνο, ή να βυθίσουμε καράβι τους, παρ΄ όλες τις παραβιάσεις, αφού αυτό θα συνεπάγεται και την ”πτώση” της αξίας μας ως ”περιουσιακό στοιχείο” της Γερμανίας, με κίνδυνο να τιναχτούν όλα στο αέρα!!

Φυσικά, όλα τα μνημονιακά κόμματα και οι επικεφαλής τους αυτό το γνωρίζουν , αλλά δεν τολμούν να το πουν στο λαό, διότι κινδυνεύουν και τα ίδια και το χειρότερο είναι ότι οι ψηφοφόροι τους, συναγωνίζονται ποιοι θα είναι οι λιγότερο ή οι περισσότερο ηλίθιοι και δουλοπρεπείς!!!
Οι πουτάνες κάνουν ότι τους επιτρέπουν οι νταβατζήδες τους και η Ελλάδα, ότι της επιτρέπουν οι ΄΄δανειστές-σωτήρες” και όλα αυτά τα χρόνια της σκλαβιάς, δεν βρέθηκε ένας μόνο πολιτικός με — balls — να τους πει άντε στο διάολο.

Καταλάβετέ το…..το κορμί, το πνεύμα και η ψυχή της σύγχρονης Ελλάδας, των γεννημένων και αγέννητων παιδιών της, ανήκει στους νταβατζήδες της.
Είμαστε ”το όνειδος των αρχαίων προγόνων μας και οι παλιάτσοι της Ευρώπης” όπως είχε αναφέρει ο Κωστής Παλαμάς.

Καληνύχτα Ελλάς..??

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr