Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Μεταναστευτικό ως ΟΠΛΟ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Η Ελλάς κινδυνεύει !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Μεταναστευτικό ως ΟΠΛΟ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Η Ελλάς κινδυνεύει !!!

by _
0 comment 329 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Μεταναστευτικό ως ΟΠΛΟ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Η Ελλάς κινδυνεύει !!!



Στο βίντεο γίνεται αρχικά μια αναφορά στο βιβλίο “WEAPONS OF MASS MIGRATION Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy” δηλαδή: “ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Εξαναγκαστικός Εκτοπισμός, Εξαναγκασμός και Εξωτερική Πολιτική” της Kelly Greenhill, το οποίο κέρδισε το 2011 τον τίτλο του “Βιβλίου του Έτους” από την Ένωση Διεθνών Σπουδών και στο οποίο βιβλίο η συγγραφέας μιλάει για τη χρήση των ανθρώπων ως όπλα. Η Kelly Greenhill είναι καθηγήτρια πολιτικών επιστημών και διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Tufts και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ενώ υπήρξε αμυντικός αναλυτής του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και σύμβουλος του τότε γερουσιαστή John F. Kerry. Tο βιβλίο αυτό, αποτελεί την πρώτη συστηματική εξέταση αυτού του ευρέως ανεπτυγμένου, αλλά σε μεγάλο βαθμό μη-αναγνωρισμένου μέσου κρατικής επιρροής, των μεταναστευτικών ροών, οι οποίες αξιοποιούνται από τα κράτη, προκειμένου να επηρεάσουν τις πολιτικές επιλογές και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί. Πάνω από 40 ομάδες πληθυσμών, καθώς αναφέρει, έχουν χρησιμοποιηθεί ως πιόνια σε πάνω από 50 διακεκριμένες προσπάθειες μεταναστευτικής μηχανικής, μετά τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες το 1951.
Στο βίντεο περιλαμβάνονται επίσης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ από τα 2 σχετικά πρόσφατα Ανακοινωθέντα (11ος 2019) του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για το φλέγον θέμα του Μεταναστευτικού. Ενδεικτικά, τα Ανακοινωθέντα αναφέρουν: Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο πως Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υλοποιεί στις τραγικές ημέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το κοσμοκρατορικό της σχέδιο, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου…. Τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού…
ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.), και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. …η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ… Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού προσφύγων, ή παρανόμων οικονομικών μεταναστών… …ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΤΥΧΑΙΑ» ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ προκειμένου να προωθηθούν οι επιδιώξεις τους για μια παγκόσμια κυριαρχία. Να γίνει ένα ανακάτεμα των λαών, ώστε να τεθούν στο περιθώριο και να εξαφανιστούν οι εθνικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές και εθιμικές ιδιαιτερότητές τους….
Οι πρόσφυγες είναι αυτοί που πήραν το δρόμο της προσφυγιάς, για να γλυτώσουν τη ζωή τους από τις πολεμικές συγκρούσεις στην πατρίδα τους. Όλοι οι άλλοι, (πακιστανοί, αυγανοί κογκολέζοι, μαροκινοί κ.λ.π.), είναι οικονομικοί μετανάστες, κατά το κοινώς λεγόμενο τυχοδιώκτες, που ήρθαν στη χώρα μας παράνομα και λαθραία… …Κατά συνέπεια, οι μόνοι που θα έπρεπε να τύχουν φιλοξενίας και να τους δοθεί άσυλο, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην πατρίδα τους, είναι οι σύριοι πρόσφυγες, ενώ οι υπόλοιποι… …ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ… …όχι μόνο διότι είναι παράνομοι, αλλά και για δύο επί πλέον πρόσθετους λόγους: Πρώτον διότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, αφού δεν έχει πλέον τις οικονομικές δυνατότητες… Και δεύτερον εξ’ αιτίας ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ… ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ… Καλούμεθα λοιπόν όλοι μας να κάνουμε ότι εξαρτάται από μας με ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟΝ προς την κατεύθυνση αυτή. Ο αγώνας αυτός αποτελεί ΧΡΕΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και πάνω από όλα να κάνουμε ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ τις ταπεινές μας προσπάθειες και να σώσει την Ελλάδα από την νέα αυτή δεινή δοκιμασία. Αμήν.
Δείτε τα Ανακοινωθέντα στα βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lhy0Q… https://www.youtube.com/watch?v=GbToU… Πηγές πληροφοριών και αποσπασμάτων βίντεο: https://www.alphatv.gr/news/koinonia/… https://www.youtube.com/watch?v=GVOjN… http://www.offtherecord.net.gr/2017/1… https://www.armyupress.army.mil/Porta… Μουσική βίντεο: Keys of Moon Music – The Epic Adventure Desert Caravan – Aaron Kenny Όλα τα βίντεο μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. . Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr