Πάτρα: Έσπασε το σαγόνι 16χρονου συμμαθητή του μέσα στο σχολείο


Πάτρα: Έσπασε το σαγόνι 16χρονου συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

Newsroom

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 16χρονος μαθητής στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ένας 19χρονος αθλητής πυγμαχίας και συμμαθητής του επιτέθηκε στον ανήλικο σε ΕΠΑΛ της πόλης, με αποτέλεσμα να του σπάσει το σαγόνι.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στη διάρκεια συζήτησης.

Ο πυγμάχος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό τόνο με μία πιο υβριστική έκφραση και τότε ο αθλητής έχασε την υπομονή του. Σηκώθηκε όρθιος, του είπε σε αυστηρό τόνο «πώς του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Ο 19χρονος εξαφανίστηκε από προσώπου γης και έμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και να μην συλληφθεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα του dete.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….