Home Greek News Όρμπαν: Μουσουλμάνοι μετανάστες τέλος. Έχουμε Χριστιανική Δημοκρατία

Όρμπαν: Μουσουλμάνοι μετανάστες τέλος. Έχουμε Χριστιανική Δημοκρατία

by _
0 comment 129 views

Όρμπαν: Μουσουλμάνοι μετανάστες τέλος. Έχουμε Χριστιανική Δημοκρατία


Όρμπαν: Μουσουλμάνοι μετανάστες τέλος. Έχουμε Χριστιανική Δημοκρατία.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, από το βήμα του Συνεδρίου των Συντηρητικών που στήθηκε στην Ρώμη, δήλωσε ότι στην Ουγγαρία, πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας Μουσουλμάνος μετανάστης και σημείωσε ότι η Αριστερά της προόδου, τελείωσε για πάντα.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, είπε ότι στην χώρα του πλέον κυριαρχεί η Χριστιανική Δημοκρατία και επιτέθηκε στην Αριστερά που όπως λέει δημιούργησε την μεταναστευτική κρίση του 2015 και την οικονομική κρίση του 2008, ώστε να εφαρμόσει την ατζέντα της.

Δήλωσε: Οι Αριστεροί πιστεύουν ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα κοινωνία, χωρίς μοναδικά φυλετικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά. Θέλουν να δημιουργήσουν μια μάζα που δεν θα έχει διαφορετικές φωνές, στην οποία όλοι θα είναι ίδιοι.

Δεν μπορώ να πω στην Ευρώπη τι θα κάνει, αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να πει στην Ουγγαρία τι πρέπει να κάνει, επίσης.

Στον ουγγρικό Εθνικό ύμνο, υπάρχει ο εξής στίχος: Θεέ, ευλόγησε το Ουγγρικό έθνος

Ο Όρμπαν ακολουθεί το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, είναι υπέρ της καπιταλιστικής οικονομίας και απορρίπτει το αντιαναπτυξιακό σοβιετικό μοντέλο. Είναι Δεξιός και Εθνικιστής. Τον ενδιαφέρει η ευημερία της χώρας του και των πολιτών του. Αν πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην Ευρώπη και στην Ουγγαρία, θα επιλέξει την Ουγγαρία. Ανήκει στο στρατόπεδο της Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων των Εθνών-Κρατών, στην οποία ανήκουν οι Πούτιν και Τραμπ.

Photo:eurokinissi

https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/ormpan-moysoylmanoi-metanastes-telo/?fbclid=IwAR3jIHN5w6-2oy7FhDqS6lxirN4kFve8z045pSsBlzooLwwWXwZq4I6XGnE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr