Home Greek News Ανακάλυψαν έναν τροχό 300 εκατομμυρίων ετών που αναιρεί την “επίσημη ιστορία”

Ανακάλυψαν έναν τροχό 300 εκατομμυρίων ετών που αναιρεί την “επίσημη ιστορία”

by _
0 comment 47 views


Στο μεγάλο βάθος ακριβώς κάτω από την πόλη του Ντόνετσκ, στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας, σε ένα ορυχείο άνθρακα,ανακάλυψαν έναν απολιθωμένο τροχό πάνω σε πετρώματα της λιθανθρακοφόρου περιόδου, η οποία ειναι περίπου πριν 360 με 300 εκατομμυρίων ετών και είναι επικαλυμμένο με άνθρακα που είναι επίσης περίπου της ίδιας ηλικίας.

Αυτό που έχει ανακαλυφθεί έχει αφήσει άφωνους τους επιστήμονες της Ρωσίας.Ο κ Kasatkin, ενώ εργαζόταν στο ορυχείο ανακάλυψε στην οροφή σε μια από τις σήραγγες αυτό που φαίνεται καθαρά ως τρόχος,και υπήρχε πριν ο βράχος σχηματιστεί γύρω του .

Συνειδητοποιώντας τις συνέπειες της ανακάλυψης του, ο Kasatkin, ένας τεχνίτης πολύ έμπειρος στην Μηχανική Εξαερισμού και Ασφάλειας,που ειδικεύεται στην σεισμική πρόβλεψη έβγαλε αρκετές φωτογραφίες της ανακάλυψης του, πριν ενημερώσει επισήμως τους υπευθύνους του ορυχείου και ζητήσει επιστημονική αξιολόγηση.

Όταν ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του ορυχείου, ελπίζοντας να πάρει μια ανάλυση της ανακάλυψης, παραδόξως, οι προϊστάμενοί τους ζήτησαν να συνεχίσει η εργασία του.

Ο κ. Kasatkin είπε ότι ο “τροχός” ήταν στον ψαμμίτη στην οροφή μιας σήραγγας .

Οι εργάτες προσπάθησαν να το αποκόψουν από τον βράχο, αφού είδαν την απροθυμία του ιδιοκτήτη να διατηρήσει αυτή την εντυπωσιακή ανακάλυψη. Χρησιμοποίησαν σφυριά και άλλα εργαλεία και προσπάθησαν να κόψουν το βράχο με τον τροχό και να το βγάλουν στην επιφάνεια, αλλά ο ψαμμίτης ήταν πολύ σκληρός για να κοπεί ένα κομμάτι, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να βλάψουν την τον “τροχό”, το άφησαν στη θέση του.

Επί του παρόντος, το ορυχείο ειναι κλειστό επισήμως από το 2009 και η πρόσβαση στο “αντικείμενο” είναι αδύνατη, καθώς οι είσοδοί στο ορυχείο διαλύονται και οι σήραγγες όπου βρίσκεται αυτη η ανακάλυψη πλημμυρίζουν.

Ο κ. Kasatkin εξέτασε τους χάρτες με τις σήραγγες του ορυχείου και δήλωσε ότι οι ελεγκτές του ορυχείου είχαν σημειώσει με κόκκινο χρώμα εκεί που υπήρχε ο τρόχος. Αυτό δείχνει ότι ήταν σίγουρα ενήμεροι.

Και ισχυρίστηκε ότι μιλώντας με συναδέλφους του ανθρακωρύχους που δούλευαν στο ορυχείο, του επιβεβαίωσαν την ύπαρξη και άλλου ομοίου τροχού στο ορυχείο, άλλα είχε καταστραφεί από τις εκρήξεις όταν άνοιγαν τις σήραγγες.
Ένας ανθρακωρύχος του είπε ότι βρισκόταν σε ένα τμήμα του ορυχείου όπου ήταν αυτό το τεχνούργημα και το εξέτασε. Είπε ότι ήταν έκπληκτος από την ανακάλυψη, αρνούμενος να παραδεχτεί ότι αυτά τα “αντικείμενα” είχαν τεχνητή προέλευση.

Ο κ. Kasatkin είπε: αν μπορούσα να έχω μια επιστημονική ανάλυση αυτών των αντικειμένων, θα άλλαζε εντελώς η κατανόηση της παγκόσμιας ιστορίας, όπως και τόσα άλλα αντικείμενα που αναιρούν την “επίσημη ιστορία” και τα έχουν κρυμμένα.

© AETOS NEWS

https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/10/anakalypsan-enan-troxo-pou-anairei-thn-epish-istoria.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr