Home Greek News Έρχεται νέα μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού αλλοδαπών από τα νησιά στην ενδοχώρα – ΟΗΕ: «Να τους μεταφέρετε αμέσως»

Έρχεται νέα μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού αλλοδαπών από τα νησιά στην ενδοχώρα – ΟΗΕ: «Να τους μεταφέρετε αμέσως»

by _
0 comment 102 views

Έρχεται νέα μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού αλλοδαπών από τα νησιά στην ενδοχώρα – ΟΗΕ: «Να τους μεταφέρετε αμέσως»

Θα προσφέρουμε και «γρήγορες λύσεις» για τη μεταφορά τους!


Μετά την πρώτη αναφορά που έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μεταφορά δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών από τα νησιά στην ενδοχώρα, -που τους χωρά όλους – σειρά πήρε και η «Ύπατη» του ΟΗΕ η οποία απαίτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η διαδικασία αυτή να επιταχυνθεί.

Την «αποσυμφόρηση» των ΚΕΦΑ των νησιών ζητά η…  «Ύπατη Αρμοστεία» του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ζητώντας (σχεδόν απαιτώντας) από την ελληνική κυβέρνηση να επιταχύνει τα σχέδιά της για τη μεταφορά ενός μεγαλύτερου αριθμού «αιτούντων άσυλο» σε κατάλληλα καταλύματα στην ενδοχώρα, από αυτόν που υπολογίζεται αρχικά.

Παράλληλα, η «Ύπατη» . δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και στις μεταφορές και την εύρεση «γρήγορων λύσεων» για να αυξηθεί η δυνατότητα υποδοχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/845603_apaitiseis-kai-apo-tin-upati-oloi-oi-allodapoi-na

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr