Home Greek News Παναγιωτόπουλος: «Δεν σκοπεύαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς των Ιμίων»!

Παναγιωτόπουλος: «Δεν σκοπεύαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς των Ιμίων»!

by _
0 comment 170 views

Παναγιωτόπουλος: «Δεν σκοπεύαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς των Ιμίων»!


Τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ζητήθηκε από τον ίδιο να μην πετάξει η Ελλάδα στα Ιμια στεφάνι στη μνήμη ων ηρώων διέψευσε με έναν πρωτότυπο τρόπο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι… ουδέποτε υπήρξε ελληνική πρόθεση να τιμήσει τους πεσόντες των Ιμίων και άρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν, δεν λέει την αλήθεια για την αιτία της μη απόδοσης τιμής στο πλήρωμα του ελικοπτέρου ΑΒ212ASW ΠΝ21!
Μιλώντας στον Alpha ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία και πως είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν.
Υπενθυμίζεται πως χθες ο Ταγίπ Ερντογάν είχε αναφέρει: «Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση, όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας».
«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και συνέχισε:
«Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ».
Αρα δε υπήρχε καμία πρόθεση από την Ελλάδα να τιμήσει τους ήρωες! Και εκείνη την ημέρα… «τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», άρα η απότιση τιμής στους νεκρούς δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας!
Τι άλλο θα ακούσουμε;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr