Home Greek News Έτοιμος να μιλήσει με ονοματεπώνυμα ο Καλογρίτσας

Έτοιμος να μιλήσει με ονοματεπώνυμα ο Καλογρίτσας

by _
0 comment 93 views

Έτοιμος να μιλήσει με ονοματεπώνυμα ο Καλογρίτσας


Αποφασισμένος να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, που καταστράφηκε εξαιτίας της επιπολαιότητας του Τσίπρα, του Παππά και του Σπίρτζη.

Oπως προκύπτει από στοιχεία που διαθέτει ο κυρ-Χρήστος, οι ΣΥΡΙΖAίοι, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν κανάλι χωρίς λεφτά, τον έμπλεξαν για τα καλά σε διάφορες περίεργες ιστορίες.

Και τι δεν προξένεψαν στον άνθρωπο. Από Αραβες μέχρι κάτι περίεργους Κύπριους δικηγόρους που έφτιαχναν offshore. Και ενώ δεν είχαν ούτε μαντίλι για να κλάψουν, στο σπίτι του σημερινού ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, παρουσία του γίγαντα Τσίπρα, έπεισαν τον Καλογρίτσα ότι έχουν τους παράδες για να πάρουν όχι ένα, αλλά τέσσερα κανάλια.

Στην παρέα και ο Νικολάκης ο Παππάς, που σε δεύτερη φάση έμπλεξε τον γνωστό κατασκευαστή με τον Βαξεβάνη. Επειδή, λοιπόν, τα παιδάκια έπαιξαν, όπως αποδεικνύεται, κανονικά με τη φωτιά, εκτιμώ ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα βγει ο Καλογρίτσας να τους ξεφτιλίσει «οικογενειακώς».

https://www.parapolitika.gr/stiles/giannis-koyrtakis/article/1035165/etoimos-na-milisei-me-onomateponuma-o-kalogritsas/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr