Home Greek News Nurmagomedov : «Αδιανόητο να μου δίνουν 100 εκατομμύρια για να δείρω ξανά αυτόν τον βλάκα!»

Nurmagomedov : «Αδιανόητο να μου δίνουν 100 εκατομμύρια για να δείρω ξανά αυτόν τον βλάκα!»

by _
0 comment 123 views

Nurmagomedov : «Αδιανόητο να μου δίνουν 100 εκατομμύρια για να δείρω ξανά αυτόν τον βλάκα!»


«Έχω μια αναμέτρηση στις 18 Απριλίου, έναν πολύ σοβαρό αγώνα με τον Tony Ferguson. Για όλον τον προηγούμενο ενάμησι μήνα προπονούμαι διαρκώς μέρα και νύχτα. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα, ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είμαι 70 μέρες πριν την αναμέτρηση. Νιώθω υπέροχα.
Τι θα γίνει μετά από αυτό το ματς – κανείς δεν ξέρει. Δεν ανησυχώ για αυτό. Αυτά που λέγονται από την πλευρά McGregor, είναι όσα εκείνοι θέλουν. Είμαι έκπληκτος που άνθρωποι ακόμα μου λένε για ρεβάνς μαζί του. Μου φαίνεται πως ο κόσμος θέλει να συνεχίσει αυτό το πανηγύρι μετά το πρώτο μoυ ματς μαζί του.
Όλοι είδαν τι έγινε στο οκτάγωνο όταν αναμετρηθήκαμε. Είχα τον έλεγχο του αγώνα σε κάθε του βήμα. Έκανα ότι ήθελα πάνω σε αυτόν, τον έκανα ακόμα και να παραιτηθεί. Πως μπορούμε ακόμα να συζητάμε για ρεβάνς; Μόνο για συνέχιση του πανηγυριού μπορούμε να συζητάμε και μόνο για λεφτά. Το ερώτημα είναι : Θέλω να το κάνω αυτό; Η απαντηση είναι πως τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Tony Ferguson.”
Σχετικά με τα 100 εκατομμύρια που ζήτησε και τελικά του δίνονται:
”Γιατι να χρειάζομαι τέτοιου είδους λεφτά και τόσα πολλά; Υπάρχουν τόσοι άλλοι οργανισμοί που θα τα χρειάζονταν… Υπάρχει το ποδόσφαιρο για τυφλούς, υπάρχει το Sambo και άλλα αθληματα που θα μπορούσαν να τους τα δώσουν εκεί. Δώστε τα στο UFC να τα μοιράσει αν δεν ξέρετε τι να κάνετε τόσα λεφτά που έχετε.
Αλλά το να μου δίνουν 100 εκατομμύρια δολλάρια για να δείρω αυτόν τον βλάκα ξανά; Δεν νομίζω πως είναι λογικό αυτό.»

πηγη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr