Home Greek News Τεράστια δικαίωση: Έφτασε στην Ελλάδα το «εναλλακτικό κρέας» – Θα γίνει μόδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια δικαίωση: Έφτασε στην Ελλάδα το «εναλλακτικό κρέας» – Θα γίνει μόδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 138 views

Τεράστια δικαίωση: Έφτασε στην Ελλάδα το «εναλλακτικό κρέας» – Θα γίνει μόδα; (ΒΙΝΤΕΟ)


Ως επί το πλείστον οι ειδήσεις που σας μεταφέρουμε αναφορικά με τις νέες…διατροφικές συνήθειες που προωθούνται, δεν αφορούσαν την Ελλάδα.

Ωστόσο αυτή τη φορά η χώρα μας αποτελεί το επίκεντρο των αλλαγών αυτών, από τη στιγμή που η ελληνόκτητη εταιρεία «Mega Yeeros» είναι έτοιμη να λανσάρει προϊόντα «εναλλακτικού κρέατος» στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα η ελληνική βιομηχανία κρέατος έκανε γνωστή την εν Ελλάδι προώθηση προϊόντων που έχουν 100% φυτική προέλευση και ουσιαστικά δεν θα έχουν ίχνος κρέατος.

«Plant based» ονομάζονται τα προϊόντα αυτής της φύσης όπου δεν έχουν κανένα ίχνος συστατικών ζωικής προέλευσης και για πρώτη φορά ετοιμάζονται να κατακλύσουν τόσο οργανωμένα (και) την ελληνική αγορά.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω ρεπορτάζ του Star, η νέα σειρά «εναλλακτικού κρέατος» που ήρθε για να μείνει στη χώρα μας έχει σαν σκοπό να προτείνει καινούργιες «διατροφικές συνήθειες» προάγοντας παράλληλα τον σεβασμό προς τοους φυσικούς πόρους και άρα προς το περιβάλλον.

«Mega Meatless» ονομάζεται η νέα σειρά προϊόντων εναλλακτικού κρέατος, η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει στο «μενού» της και το ελληνικό σουβλάκι:

Αυτά γίνονται στις μέρες και προωθούνται πολλές φορές μάλιστα με τις καλύτερες των προθέσεων στις αγορές του κόσμου.

Το λεγόμενο «τεχνητό κρέας (ή όποια άλλη ονομασία του δίνουν σήμερα) είχε ειπωθεί για πρώτη φορά πριν χρόνια από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Τότε που όλα αυτά φαίνονταν στην πλειοψηφία ως «τρομακτικά και τραβηγμένα».

Σήμερα όχι απλά «χτυπάνε την πόρτα μας» αλλά τα ζούμε:

(φωτο:video screenshot)

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/terastia-dikaiosi-eftase-stin-ellada/?fbclid=IwAR0xI3pyz821dxuZAgSjNqmFNQ-t1mMM2wrygajcnn9nG0ZJnX4RxTsQe2A

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr