Home Greek News ΣΟΚ: Διαφήμιση όπου ο Κόμπι Μπράιαντ βγαίνει από ελικόπτερο για να οδηγήσει τον κόσμο στον…ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ!!! Στο κόλπο κι ο… ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ;;;!!!

ΣΟΚ: Διαφήμιση όπου ο Κόμπι Μπράιαντ βγαίνει από ελικόπτερο για να οδηγήσει τον κόσμο στον…ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ!!! Στο κόλπο κι ο… ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ;;;!!!

by _
0 comment 292 views

ΣΟΚ: Διαφήμιση από το 2018 όπου ο Κόμπι Μπράιαντ βγαίνει από ελικόπτερο για να οδηγήσει τον κόσμο στον…Αρμαγεδώνα!!!

Στο “κόλπο” και ο…ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε μια διαφήμιση της NIKE από το 2018, με τίτλο “NIKE | Choose Go”, παρατηρούμε τα εξής απίστευτα όπου σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η Γη έχει σταματήσει να «περιστρέφεται» στον άξονά της, και δημιουργείται σαν αποτέλεσμα μια τεράστια «κρίση» στον κόσμο.

Και έτσι, ο κόσμος, σε συνεργασία με την εταιρεία NIKE, δημιουργούν μια καμπάνια που λέγεται “”Stopocalypse”, δηλαδή, “Στοποκάλυψη” (Στοπ + Αποκάλυψη). Αρμαγεδώνας δηλαδή!!!

Η ιδέα πίσω από την εκστρατεία αυτή είναι ότι είναι η δύναμη του ποδιού που μπορεί να προωθήσει τον πλανήτη πίσω στην σωστή του κίνηση.  Μετά, ξεσηκώνεται όλος ο κόσμος, όλοι οι λαοί της Γης, και αρχίζουν να τρέχουν όλοι μαζί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυση για να ξαναρχίσει η Γη να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της.

Υπάρχει ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ όμως απο πλευράς ορισμένων δρομέων ότι ο κόσμος τρέχει με….λάθος κατεύθυση.

Στο 1:15 του παρακάτω κλιπ της ίδιας διαφήμισης, βλέπουμε ακόμη και τον…ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ να εμφανίζεται και να οδηγάει τον κόσμο σε αυτήν την…ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ λέγοντας «ΠΑΜΕ!». ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Και στο 1:17 του ίδιου κλιπ, ποιόν βλέπουμε!…ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! να σκάει μύτη επιβαίνοντας σε…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;;; Μα είναι ο ίδιος ο…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! Και καθώς βγαίνει από το ελικόπτερό του σαν…ΣΩΤΗΡΑΣ, λέει κι αυτός…«ΠΑΜΕ!» ηγούμενος πλεόν της όλης εκστρατείας. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!

Στο δε τέλος, κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλοι ότι, ΟΝΤΩΣ, τρέχουν σε…ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΝ ΤΑ…ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

Αυτά όμως που μας κάνουν μεγάλη εντύπωση είναι ότι…

  1. Η συγκεκριμένη καμπάνια οδηγείται τον κόσμο στον…Αρμαγεδώνα!!!
  2. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι τρέχει σε…ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Δηλαδή, ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΕΤΑΙ!!!
  3. Στον κόλπο είναι ακόμη κι ο…ΓΙΑΝΝΙΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ που βοηθάει κι αυτός στο να οδηγήσει τον κόσμο σε…ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;;;!!! Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ και είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ στο βίντεο…!!! Δηλαδή, τους μεγάλους παίχτες του NBA τους χρησιμοποιούν σαν…ΓΗΤΕΥΤΕΣ για να παραπλανήσουν τις μάζες!!! Ο Γιάννης είναι νέο παιδί και μάλλον ΔΕΝ κατάλαβε την σοβαρότητα αυτής της διαφήμισης. ΩΣΤΟΣΟ, θα έχει καταλάβει μέχρι τώρα ότι όποιος θέλει να γίνει μεγάλος παίχτης του NBA, πρέπει ΚΑΙ να….ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, όπως έκανε κι ο…ΚΟΜΠΙ!!!  ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ!!!
  4. Ο δε…«σωτήρας» που εμφανίζεται τελικά στη σκηνή  επιβαίνοντας σε…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ είναι ο…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ που ηγείται πλέον αυτής της «αποστολής» οδηγήσεως του κόσμο στον…ΟΛΕΘΡΟ, κάτι το οποίο προμηνύει τον...ΣΤΗΜΕΝΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ με…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ Η «ΣΥΝΤΡΙΒΗ» ΤΟΥ «ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ» ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ: Η ΣΩΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑ Η…ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ NBA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ…ΙΔΟΥ Ο…«ΜΕΣΣΙΑΣ» ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΣΙΜΠΣΟΝΣ» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ!!!

Τον Κόμπι ὀμως τον έχουμε ήδη ξαναδεί τις τελευταίες ημέρες σε ΆΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ με…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ όπου είναι ολοφάνερο ότι αυτά τα βίντεο προέβλεπαν τον…ΣΤΗΜΕΝΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ!!! Δείτε τα πατακάτω για να καταλάβετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ….

ΜΜΕ: Βάλε στη Google «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» και σου βγάζει την ημερομηνία της…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr