Home Greek News ΜΜΕ: Βάλε στη Google «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» και σου βγάζει την ημερομηνία της…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!

ΜΜΕ: Βάλε στη Google «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» και σου βγάζει την ημερομηνία της…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!

by _
0 comment 453 views

Retired NBA star Kobe BryantRonald Martinez | Getty Images Sport | Getty Images

ΜΜΕ: Βάλε στη Google «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» και σου βγάζει την ημερομηνία της…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Feb. 2020 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τη μεγάλη εφημερίδα «USA TODAY», όποιος, μέχρι εχθές, πλητρολογούσε τις λέξεις «Πότε πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ» στην Google (“When did Kobe Bryant die”), του έβγαζε όχι μόνο την ημερομηνία του θανάτου του, αλλά πιο συγκεκριμένα,…ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Και γράφει συγκεκριμένα….

Μια αναζήτηση Google για το “Πότε πέθανε ο Kobe Bryant” την Κυριακή το βράδυ, αναφέρθηκε στις 26 Ιανουαρίου ως “ημερομηνία δολοφονίας” του πρώην ΝΒΑ και όχι ως “ημερομηνία θανάτου”.

Λινκ >> https://www.usatoday.com/story/tech/2020/01/27/kobe-bryant-death-listed-assassination-one-google-search/4586160002/

Εμείς όμως από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε ήδη αποκαλύψει πολλές φορές ότι ο δήθεν «θάνατος» του Κόμπι πρόκειται ούτε για «θάνατο» ούτε για…«ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ», αλλά για ένα χοντρά στημένο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ, ΜΑΣΟΝΙΚΟ, για ΤΗΝ…ΘΑΝΑΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΣΡΑΣΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΆΙΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΑΠΟΧΩΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ! 

Απλά, επειδή τα ΜΜΕ κι η Google ξέρουν ότι υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εκεί έξω που έχουν αμβισβητήσει την «επίσημη εκδοχή» του «θανάτου» του Μπράιαντ, προσπαθούν τώρα να μας κάνουν λίγο….ΠΛΑΚΑ. Διαβάστε τώρα όλα όσα έχουμε βγάλει τώρα για τον Μπράιαντ και τον ΣΤΗΜΕΝΟ «ΘΑΝΑΤΟ» του και…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΣΜΕ…!!!…

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!

ΒΟΜΒΑ: Ο Κόμπι Μπράιαντ δείπνησε με τον “Tζόκερ” Heath Ledger 6 μήνες ΜΕΤΑ τον «θάνατο» του ηθοποιού! ΧΟΑΞ ο «θάνατος» & των δύο!!!

Ιδού ο σύνδεσμος Κόμπι Μπράιαντ &…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ! – Το “Black Mamba” του Κόμπι είναι ο…ΔΑΙΜΩΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ!!!

Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!

Ο Κόμπι Μπάιαντ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο: Διαφήμιση όπου αψηφά ο ΙΔΙΟΣ το θάνατο με…ελικόπτερο

ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr