Home Greek News Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διαδήλωσαν ειρηνικά κατά της σκανδαλώδους αδικίας

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διαδήλωσαν ειρηνικά κατά της σκανδαλώδους αδικίας

by _
0 comment 253 views

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διαδήλωσαν ειρηνικά κατά της σκανδαλώδους αδικίας


Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) με ειρηνικό συλλαλητήριο που ξεκίνησε από την περιοχή της Καμάρας. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο προπονητής της ομάδας Κ19, Πάμπλο Γκαρσία και παίκτες των Ακαδημιών.

Οι φίλοι του Δικεφάλου φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την γνωμοδότηση της ΕΕΑ και την τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς την Εκθεση.

Κρατώντας πανό που έγραφε «η Ελλάδα χωρίζετε στα δύο» κατέβηκαν από την Αγγελάκη, διέσχισαν την Τσιμισκή μέχρι το ύψος της Αριστοτέλους και επέστρεψαν στην Καμάρα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πλήξει τον ΠΑΟΚ και όσα κατάφερε να πετύχει εντός αγωνιστικών χώρων.

paok-pyrgm.jpg
paok-1.jpg
paok-2.jpg

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr