Home Greek News Ισραηλινά ΜΜΕ: “Ο διευθυντής της τουρκικής ΜΙΤ θα έχει την τύχη του Σολεϊμανί”

Ισραηλινά ΜΜΕ: “Ο διευθυντής της τουρκικής ΜΙΤ θα έχει την τύχη του Σολεϊμανί”

by _
0 comment 109 views

Ισραηλινά ΜΜΕ: “Ο διευθυντής της τουρκικής ΜΙΤ θα έχει την τύχη του Σολεϊμανί”


Σε αυτήν δημοσιεύθηκε ένα “πύρινο” άρθρο που απευθύνεται προσωπικά στον επικεφαλής του τουρκικού Οργανισμού Πληροφοριών (MIT) Χακάν Φιντάν, ο οποίος όπως φαίνεται παίρνει σειρά μετά τον Ιρανό ηγέτη των Φρουρών της επανάστασης Κ.Σολειμανί.

Στο άρθρο με τίτλο «Σουλτάνος ​​και Σουλεϊμανί» ο αρθρογράφος Pazit Rabi, αναφέρει ότι Σολεϊμανί και Φιντάν, πραγματοποιούσαν την ίδια τρομοκρατική δράση σε Ιράκ και Συρία και για αυτό είχαν μπει στο στόχαστρο και οι δύο.

Ο Ισραηλινός αρθρογράφος αναφέρει ξεκάθαρα ότι “μετά την εκτέλεση του Κ.Σολεϊμανί είναι πλέον ώρα να επικεντρωθούμε στη συνωμοσία του δίδυμού του, επικεφαλής  της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ), Χακάν Φιντάν, δεδομένου ότι η “σκοτεινή” δράση του στρέφεται πλέον κατά του Ισραήλ.

Ο Τούρκος γκιουλενιστής δημοσιογράφος Α. Μποζκούρτ, γράφει σήμερα ότι ο Φιντάν, διοργάνωσε τρεις μυστικές συναντήσεις με εκπροσώπους του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία (ISIS) την άνοιξη του 2014, με σκοπό την συνεννόηση με το Χαλιφάτο, για ενέργειες κατά χωρών της περιοχής, υπονοώντας μέσα σε αυτές και το Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ >> https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6921360_israilina-mme-o-dieythyntis-tis-toyrkikis-mit-tha-ehei-tin-tyhi-toy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr