Home Greek News ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο δολοφόνος-πράκτωρ της CIA που φόνευσε τον…ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ στο Ιράκ..!!!

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο δολοφόνος-πράκτωρ της CIA που φόνευσε τον…ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ στο Ιράκ..!!!

by _
0 comment 263 views

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο δολοφόνος-πράκτωρ της CIA, που φόνευσε τον…ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ στο Ιράκ, σε αεροπορικό δυστήχημα πάνω από το Αφγκανιστάν…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε βγάλει ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ όλες τις αθέατες πλευρές της δολοφονίας-ΦΟΝΟΥ του Ιρανού Υποστράτηγου Σουλεϊμανί από τον Τράμπ και το Ισραήλ.

Όλα τα άρθρα μας για τον Σουλεϊμανί μπορείτε να τα βρείτε πληκτρολογώντας την λέξη «Σουλεϊμανί» στην μηχανή αναζητήσεως του ιστολογίου μας.

Και τι έχουμε γράψει;;;….

Σας βγάλαμε ΟΛΕΣ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του μακελειού της δολοφονίας του πριν από οποιονδήποτε άλλον εκεί έξω. Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!» για περισσότερα.

Σας αποακαλύψαμε τους δεσμούς που έχει ο Πρόεδρος του Ιράν Ρουχανί με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Διαβάστε και ««ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»: Πίσω από την εκτέλεση Σουλεϊμάνι ο…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!» και «Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!»

Σας φωτίσαμε πάνω στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ για τον οποίον δρούσε στο Ιράν ο κ Σουλεϊμανί. Δηλαδή, ΔΕΝ ξεσήκωνε τους «εξτρεμιστές Μουσουλμάνους» καί των ΗΠΑ στην Μέσα Ανατολή, όπως το ισχυριζόταν ο Τράμπ, αλλά ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΕΙ. Διαβάστε το άρθρο μας «ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!» για τη συνέχεια.

Ο Σουλειμανί ΉΤΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝ και ΦΙΛΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο «ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!ζ» και ΒΓΛΑΤΛΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!

Μίλησα στην ελληνική τηλεόραση για ολα αυτά. Διαβάστε «Ο Γιάννης Κουντούρης μιλά στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τον ΦΟΝΟ Σουλεϊμανί από τον Τράμπ & το παρασκήνιο!» για περισσότερα.

Το ξέρατε ότι ο Σουλειμανί ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ….ISIS;;; Διαβάστε «ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!»

Και τώρα έρχονται στο φως μεγάλες αποκαλύψεις πρ. πρακτόρων της CIA για την κατάρριψη του ουρκρανικού αεροσκάφους της γραμμής στο Ιραν που λένε ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! Διαβάστε και «Πρ. Πράκτωρ της CIA: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!» για να καταλάβετε.

Και τώρα, σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, έρχεται ο Μάικ Πομπέο (από το…ΠΟΜΠΩΔΗΣ!) και λέει ότι κι οι σύμμαχοι του Ιραν πρέπει να…ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, μην τύχον έχουν την ΙΔΙΑ μοίρα όπως κι ο…ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ…!!! Διαβάστε «Πομπέο: Θα κάνουμε στον Πούτιν αυτό που κάναμε και στο Σουλεϊμανί αν μας προκαλέσει κι αυτός» και ΦΡΙΞΤΕ!!!

ΑΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ….ΠΟΜΠΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ….


VETERANS TODAY: Πηγές: Ο δολοφόνος του Σολεϊμάνι σκοτώθηκε στο κατασκοπευτικό αεροπλάνο στο οποίο πετούσε και που καταρρίφθηκε πάνω από το Αφγανιστάν…!!!

**ΠΡΟΣΟΧΗ / ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ**

Το πλήρωμα δήλωσε ότι συμπεριλαμβάνει πράκτορες της CIA, της NSA και υψηλόβαθμους αξιωματικούς του Αμερικανικού Στρατού…


του Gordon Duff, αρχισυντάκτη του σάιτ VeteransToday.com – 17 Ιανουαρίου 2020

–Μετάφραση/σχόλια/επιμέλεια του Ιωάννη Κουντούρη των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)


Το καταριφθέν αεροπλάνο ήταν το κινητό κέντρο διοίκησης της CIA για τον Michael de Andrea, επικεφαλής των επιχειρήσεων κατά του Ιράκ, του Ιράν και του Αφγανιστάν, της πιο εξελιγμένης κατασκοπευτικής πλατφόρμας της Αμερικής και του κινητού κέντρου διοίκησης
με όλο τον εξοπλισμό και τα έγγραφα να βρίσκονται πλέον σε χέρια του…εχθρού….

Οι Βρετανοί Σήμερα (VT) από τη Δαμασκό: Οι ρωσικές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν: Αναφέρθηκε ότι ο Mike de Andrea, υπεύθυνος του αρχείου δολοφονίας του στρατηγού-μάρτυρος Κασέμ Σολεϊμανί, σκοτώθηκε στο δυστύχημα του αμερικανικού αεροσκάφους που καταρρίφθηκε στο Αφγανιστάν. Ήταν η πιο σημαντική φιγούρα της CIA στην περιοχή. Ο ανώτερος υπάλληλος της CIA σκοτώθηκε στο δυστύχημα του βομβαρδιστικού των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.

Από το 2017, ο D ‘Andrea εκτελούσε επιχείσεις στημένων «τρομοκρατικών επιθέσεων» της CIA στη Μέση Ανατολή, και που φέρεται ότι ήταν υπεύθυνος όχι μόνο για τη δολοφονία του υποστρατηγού Σολεϊμανί αλλά και για τη δολοφονία 300 Ιρακινών διαδηλωτών.

Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ και κανάλι RT, οι Αμερικανοί παραδέχτηκε ότι κατέπεσε το αεροσκάφος, αλλά ΔΕΝ είπαν ότι ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ.

Δεν υπήρχε «καμία ένδειξη εχθρικού πυρός»: Οι δυνάμεις των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν επιβεβαιώνουν την απώλεια του αεροπλάνου.

Ο αμερικανικός στρατός αναγνώρισε την απώλεια ενός αεροσκάφους Bombardier / Northrop Grumman E-11A στο κεντρικό Αφγανιστάν. Πρόσθεσαν ότι δεν βρήκαν καμία “ένδειξη” ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε.

Υπάρχει, ωστόσο, αναφορές στο Twitter και αλλού ὄτι το αεροσκάφος το κατάρριψε το…ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!

Το βομβαριστικό / Northrop Grumman E-11A είναι ένα αεροσκάφος επιτήρησης και αναγνώρισης. Πλάνα από τη σκηνή που δείχνουν τα συντρίμματα κυκλοφορούν σε κοινωνικά μέσα και ανακαλύφθηκαν φωτογραφίες που φαίνονται να δείχνουν ένα αεροπλάνο με τον ίδιο αύξοντα αριθμό.

Για περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ >> https://www.veteranstoday.com/2020/01/27/vt-had-it-first-pentagons-top-spy-plane-downed-by-taliban-crypto-gear-docs-captured-warning-unpleasant-photos/

Δείτε τώρα τις σχετικές φωτογραφίες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ…!!!

Χμμμμ….ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;;….ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;;…. Aααα ΝΑΙ! ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ….ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)….

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΥ….ΣΚΛΗΡΕΣ…!!!


Με δεδομένα όλ’ αυτά λοιπόν, φοβόμαστε όμως να έχει την ίδια μοίρα και ο κ…ΤΡΑΜΠ εξαιτίας της…ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ…ΑΡΓΑ. Γιατί το Κάρμα δεν αποκλείει…ΚΑΝΕΝΑΝ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr