Home Greek News Κόμπι Μπράιαντ: Όλα τα πρόσωπα της τραγωδίας – Παιδιά τρία από τα εννέα θύματα

Κόμπι Μπράιαντ: Όλα τα πρόσωπα της τραγωδίας – Παιδιά τρία από τα εννέα θύματα

by _
0 comment 114 views

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Κόμπι Μπράιαντ: Όλα τα πρόσωπα της τραγωδίας – Παιδιά τρία από τα εννέα θύματα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!


Ταυτοποιήθηκαν και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, που έπεσε στο Καλαμπάσας – Μεταξύ των θυμάτων ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του

Το «Mamba Chopper» συνετρίβη και βύθισε στο πένθος όλο τον πλανήτη, αφού σε αυτό επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου, ωστόσο ανέρχεται στους εννέα.

Μαζί με τον θρυλικό άσο των Λος Άντζελες Λέικερς και την κορούλα του ήταν επτά ακόμα άτομα, από τα οποία κανείς δεν μπόρεσε να διασωθεί. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα είναι  η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, η οποία εργαζόταν στην ακαδημία του «Black Mamba», ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα, αλλά και ο πιλότος Άρα Ζομπάγιαν.

Πλέον, ταυτοποιήθηκαν και τα δύο εναπομείναντα άτομα. Πρόκειται για την Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και τη μητέρα της, Σάρα.

Ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, μεταξύ των θυμάτων

Ο 56χρονος ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του υπήρξε από τους κορυφαίους προπονητές μπέιζμπολ, με τελευταία του θητεία  το Orange Coast College. Είχε δουλέψει για 27 χρόνια στο κολέγιο με την ομάδα του να κατακτά τον περασμένο χρόνο  το πρωτάθλημα της πολιτείας, αναδεικνύοντας τον ίδιο σε εθνικό προπονητή εκείνης της σεζόν από την Ομοσπονδία του μπέιζμπολ στην Αμερική.

Ο Τζον είχε οδηγήσει το κολέγιο σε πάνω από 700 νίκες, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα πρωταθλήματα πολιτείας. Ακόμη, είχε προπονήσει σπουδαία ονόματα στο χώρο του, όπως εκείνο του Ντάνι Μέρφι ο οποίος αγωνίστηκε σε πέντε επαγγελματικούς συλλόγους. Υπήρξε επίσης επικεφαλής της Brewster Wgitecaps για δύο χρόνια από το 2012 έως το 2014, ενώ προπονούσε περισσότερους απο 12  παίκτες που έφτασαν στις κορυφαίες κατηγορίες.

Η ομάδα του 2012 ήταν μία από τις καλύτερες στην ιστορία του κολλεγίου καθώς ολοκλήρωσαν την χρονιά με ρεκόρ 36-7-1, με τις  36 νίκες να αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίτευξη  στην ιστορία. Ο ενθουσιασμός και η γνώση του παιχνιδιού τον βοήθησαν να μετατρέψει το πρόγραμμα Coast σε ένα μεγάλο φαβορί για να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα των διασκέψεων. Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε τις 300 νίκες, ενώ τρεις φορές στην καριέρα του  βοήθησε την ομάδα του  στο State Four Final στο Fresno.

Η οικογένεια Αλτομπέλι αποτελούνταν από πέντε άτομα πριν από τη συντριβή. Σήμερα, ένας γιος και μια κόρη είναι εκείνοι που απομένουν μετά την ανείπωτη τραγωδία. Ο γιος του μάλιστα που καλείται να διαχειριστεί την φοβερή τραγωδία της οικογένειας του, έπαιξε μπέιζμπολ στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, ενώ στη συνέχεια της πορείας του ακολούθησε τα προπονητικά βήματα του πατέρά του.

Η πενταμελής οικογένεια του Τζον Αλτομπέλι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr