Home Greek News ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 

by _
0 comment 171 views

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

-από Βασίλης Βιλιάρδος / 18 Ιανουαρίου 2020


Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να απαγορεύσει σε όλα εκείνα τα τουρκόφιλα ΜΜΕ να εκθειάζουν καθημερινά την Τουρκία, να την παρουσιάζουν ως υπερδύναμη και να τρομοκρατούν τους Έλληνες – τοποθετώντας επί πλέον σαφείς κόκκινες γραμμές. Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να κλείσει αμέσως όλες τις ΜΚΟ, που να επιβάλλει αυστηρές ποινές στους λαθρέμπορους ανθρώπων και που να τους καταδιώξει με όλα τα μέσα που διαθέτει – χωρίς καμία καθυστέρηση, αφού το πρόβλημα είναι ήδη πολύ μεγάλο. Αρκεί να ενημερωθεί κανείς σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στη Σουηδία, σε μία πλούσια και οργανωμένη χώρα που όμως βυθίστηκε στο χάος από τη μαζική, παράνομη μετανάστευση, με την εγκληματικότητα στο ζενίθ, με δεκάδες απαγορευμένες ζώνες, στις οποίες δεν τολμάει να εισέλθει ούτε η αστυνομία, με δολοφονίες, με βομβιστικές επιθέσεις ακόμη και στη Στοκχόλμη, με βιασμούς γυναικών και με διαρκείς συγκρούσεις αντίπαλων μεταναστευτικών συμμοριών, για να καταλάβει τι ακριβώς θα συμβεί στην Ελλάδα μετά από μερικούς μήνες – εάν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://analyst.gr/2020/01/18/telos-stis-diles-kivernisis-tis-dropis/?fbclid=IwAR1-J-Xtq0M8BmtwRkymz_S9kd_ldUIoWK8BmNoz4vG5GrKwXcu5ze4HRb8#.XiLSD8dEVNY.facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr