Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

by _
0 comment 418 views

ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

Μόλις σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο έξω απο το Λος Άντζελες ο μέγας παίχτης του NBA αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από το θάνατό του…!!!

«ΚΑΛΑ» ξεκινήσαμε το 2020! Πρώτα μας είπαν ότι μπορεί να ξεσπάσει ο….Γ’ΠΠ εξαιτίας του τρελο-Τράμπ και Ιράν….μετά μας είπαν ότι υπάρχει ένας «θανατηφόρος ιός» που μπορεί να «μολύνει» τον παγκόσμιο πληθυσμό…και τωρα μας λένε ότι ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ…;;;!!!

Δείτε πρώτα το ακόλουθο βίντεο από το…2017….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ian. 2020 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληρτοφορίες του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» που προέρχονται απευθίας από το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες εδώ στο Λος Άντζελες, το ελικόπτερο στο οποίον επέβαινε ο κ Κόμπι Μπράιαντ έπιασε πρώτα φωτιά και συνετρίβη στη συνέχεια! Επίσης, μερικοί αξιωματικοί του τμήματος των Σερίφηδων εδώ στο Λος Άντζελες μας έχουν επιβεβαιώσει ότι, ΟΝΤΩΣ, ένας από τους επιβαίνοτες στο συνετριβέν ελικόπτερο ΗΤΑΝ Ο Κ. ΜΠΡΑΙΑΝΤ!

Οι πηγές μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο της συντριβής και μαζεύουν πληροφορίες για εμάς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ με το δυστύχημα. Οπότε, μείνετε ΕΔΩ στο σάιτ μας για τυχόν εξελίξεις πάνω στην ίδιαν μεγάλην τραγωδίαν αυτήν!…

ΩΣΤΟΣΟ, εμείς από τούτο το βήμα τυχαίνει να καλύπτουμε ΟΛΕΣ τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ του κάθε μεγάλου παγκόσμιου γεγονός διότι, πολλές φορές, ή μάλλον,…ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, όλα όσα μας δείχνουν στις τηλεοράσεις πρόκειται, ΟΧΙ για την «πραγματικότητα», αλλά για…ΦΑΡΣΑ ΜΕΓΑΛΗ! Και το καλύτερο παράδειμα επ ‘αυτού βρίσκεται στο άρθρο μας με τίτλο «Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός» όπου γράψαμε τα εξής…

Και τώρα φτάνουμε και στο…«ΨΑΧΝΟ»….

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»! Και υπάρχει πλέον ένας είσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDITIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΤΙΣΜΟΣ.

Αυτό απλά σημαίνει ότι οι εκπομπές, ταινίες, και ειδήσεις που βλέπουμε και…«ΧΑΦΤΟΥΜΕ», χωρίς δεύτερη σκέψη (δυστυχώς!), είνα ήδη σχεδιασμένες με έναν τρόπο πολύ ύπουλο ώστε να περάσουν μια υποχθόνια ατζέντα στο ευρές κοινό για την πλύση εγκεφάλου του ίδιου για την συγκεκριμένη ατζέντα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν γισ μας!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Π.χ., το καλύτερο παράδειγμα που έχουν αναδείξει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι αυτό των αινιγματικών, υποσυνείδητων μηνυμάτων που βρίσκονται σε ταινίες του Hollywood (Χόλιγουντ), μηνύματα που “πετιούνται” συνέχεια στο πρόσωπο μας, ενώ είναι οι ελάχιστοι από εμάς που μπορούμε να τα πάρουμε «χαμπάρι» διότι οι περισσότεροι εξ ημών ευρισκόμεθα εν υπνώσει. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν και προβάλλουν την μελλοντική ατζέντα της ελίτ για την προώθηση και επέκταση αυτής της λεγομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και που έχει ήδη επισκιάει όλη τη γη με τη…ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Τώρα στα παρακάτω βίντεο παρατηρούμε ΑΝΑΥΔΟΙ ένα παλιό επειδόδιο των «Σίμπσονς» όπου οι…Κινέζοι πταρνίζονται, φτερνίζονται, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, σε ένα κουτί, και το κουτί αυτό καταλήγει κάπου στις ΗΠΑ, στο σπίτι του ίδιου του…ΧΟΜΕΡ ΣΙΜΠΣΟΝ όπου ο ίδιος ανοίγει το κουτί και…ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΙΟΝ. Και από εκεί και περά, αυτός ο ιός αρχίζει να μολύνει όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ;;; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;;;

Οι «Σίμπσονς» έχουν προβλέψει ΠΟΛΛΑ που έμελλαν γενέσθσαι στον κόσμο, οπως…ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001…Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ…!!!…



Τον «κορονοϊό» τον είχαν…ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ στους «Σίμπσονς» μια πάρα πολύ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ της ελίτ που προβλέπει…ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιντ τον είχαν προβλέψει ΚΙ ΑΥΤΟΝ από ΑΛΛΟ ΚΑΡΤΟΥΝ 2 περίπου χρόνια ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ!!!

Το καλύτερο κανάλι στο Youtube που εξετάζει και φέρνει στο φώς ΠΟΛΛΑ από τα χάοξ των ΜΜΕ και του Κατεστημένου είναι το RussianVids, του οποίου τον διαχειριστή τον έχουμε φιλοξενήσει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ καθώς και στην ελληνική τηλεόραση. Μείνετε συντονισμένοι σε αυτό το κανάλι για τυχόν εξελίξεις πάνω στο ίδιο θέμα…

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ -να πούμε το λιγότερο!- βλέπουμε τον Κόμπι Μπράιαντ συνθλιμμένο κάτω από…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ και όταν φόναξε για βοήθεια, οι άνθρωποι γύρω του τού λένε «Απλά δος μας τα τρόπαια [σου] και θα σε βγάλουμε έξω». Κι η απάντηση του Κόμπι είναι «Τι πράγμα;  να στα δώσω;;!!…» Δηλαδή, η προϋπόθεση του να επιβιώσει της συντριβής…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ο Μπράιαντ ήταν να παραδώσει στους άλλους τα δικά του τρόπαια NBA για τα οποία είχε φτύσει αίμα -κυριολεκτικά!- για να τα αποκτήσει.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: 28/12/2017!!!!!!!!!

Πέθανε στα αλήθεια ο Κόμπι, ή μήπως ο θάνατός του πόκειται για…ΦΑΡΣΑ;;; Λένε τούτη την ώρα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ ότι ήταν μαζί του μια από τις δυο κόρες του. Μήπως τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ επειδή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να συμμορφωθεί με κάποια…ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ή μήπως μας…ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ «ΨΙΛΟ ΓΛΑΖΙ» ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ??

Δείτε το ξανα στην ολότητά του…

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο του κορυφαίου καναλιού RussianVids που μας προσθέτει περισσότερα…

Σημειωτεόν ότι η συστημική New York Post κυκλοφόρησε την είδηση του «θανάτου» του Μπράιαντ στις…3:33 το μεσιμέρι ώρα Νέας Υόρκης. Ο αριθμός 33 είναι ο υψηλότατος αριθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ….

Επίσης, και μιας και μιλάμε για τη Μασονία σε σχέση με τη «συντριβή« δειτε το ακολουο απόσπασμα από το ίδιο παραπάνω κλιπ. Και ΤΙ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!- βλέπουμε στο ελικόπτερο;;; ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!

Δείτε επίσης πως υπάρχει πολύς κόσμος στο διαδίκτυο που ΑΜΦΗΣΒΗΤΟΥΝ το θάνατό του…!!!…

Στο ακόλουθο βίντεο, μας επισημαίνεται το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για τη δήθεν «συντριβή» του ελικοπτέρου του Κόμπι!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ??? ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!….

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ….

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί υπάρχουν βίντεο ήδη αναβασμένα στο Youtube εδω και δύο χρόνια που λένε ότι ο Κόμπι είχε πεθάνε ΑΠΟ ΤΟΤΕ και ότι…ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΚΛΟΝΟ ΤΟΥ…!!! ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ….ΟΛΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “KOBE BRYANT IS DEAD AND A CLONE“…!!!

??????????????????

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr