Αγωγή κατά Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος


Αγωγή κατά Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος


Με αγωγή και μήνυση απαντά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην κατάθεση της Ελένης Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του συνηγόρου του κ. Παπαγγελόπουλου, Δημήτρη Τσοβόλα, ο ίδιος και η Λυδία Τσοβόλα, θα καταθέσουν αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

Σε ανακοίνωσή τους οι δύο δικηγόροι κάνουν λόγο για απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της κας Ράικου.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κας Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφησβήτητα γεγονότα .

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου.

https://www.msn.com