Home Greek News Βαριές καταγγελίες Κ.Βελόπουλου κατά κυβέρνησης για Patriot: «Ξηλώνεται την αεράμυνα της χώρας – Κάνετε έγκλημα»

Βαριές καταγγελίες Κ.Βελόπουλου κατά κυβέρνησης για Patriot: «Ξηλώνεται την αεράμυνα της χώρας – Κάνετε έγκλημα»

by _
0 comment 140 views

Βαριές καταγγελίες Κ.Βελόπουλου κατά κυβέρνησης για Patriot: «Ξηλώνεται την αεράμυνα της χώρας – Κάνετε έγκλημα»


Σε βαριές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης για την πρόθεσή της να στείλει μία από τις έξι Μοίρες των αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot PAC-3 για την προστασία της… Σαουδικής Αραβίας (!), προχώρησε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής. 

Ο Κ. Βελόπουλος συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Προσέξτε γιατί κάνετε κι άλλα εγκλήματα. Γιατί ξηλώνετε το οπλικό σύστημα της χώρας και το πάτε στην Σαουδική Αραβία, για να προστατευτεί λέει από το Ιράν, που είναι η μοναδική χώρα που μας δίνει πετρέλαιο εδώ και χρόνια. Ξηλώνετε την αεράμυνα της χώρας. Ανοίγετε τρύπα στην άμυνα της χώρας όταν απέναντί μας έχουμε την Τουρκία. Μην ανοίγετε κερκόπορτες.»

Σημειώνεται ότι όπως έχει ήδη γράψει το pronews.gr, Ελλάδα και Σαουδική Αραβία έχουν συμφωνήσει την αποστολή ελληνικής συστοιχίας αντιαεροπορικού συστήματος Patriot στη Σ. Αραβία για να αντιμετωπιστούν πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν.

Η Σαουδική Αραβία υποτίθεται ότι θα αναλάβει έτσι την δωρεάν αναβάθμιση των ελληνικών συστημάτων Patriot χωρίς να υπάρχει φυσικά καμία έγγραφη δέσμευση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑ διαθέτει 6 Μοίρες Κατευθυνόμενων Βλημάτων Patriot, με συνολικά 2 Κέντρα Συντονισμού-Πληροφοριών και 6 Σταθμούς Ελέγχου Εμπλοκής με 6 Σταθμούς εκτόξευσης το καθένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/elliniki-lysi/840633_varies-kataggelies-kvelopoyloy-kata-kyvernisis-gia-patriot

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr