Home Greek News Πομπέο: Θα κάνουμε στον Πούτιν αυτό που κάναμε και στο Σουλεϊμανί αν μας προκαλέσει κι αυτός

Πομπέο: Θα κάνουμε στον Πούτιν αυτό που κάναμε και στο Σουλεϊμανί αν μας προκαλέσει κι αυτός

by _
0 comment 221 views

Η Νέα πολιτική του Τράμπ: Η δολοφονία κι άλλων πολιτικών ηγετών άλλων χωρών, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, όπως ο…ΠΟΥΤΙΝ, με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Σολεϊμανι!!!


του Gordon Duff, αρχισυντάκτη του σάιτ VeteransToday.com – 17 Ιανουαρίου 2020

–Μετάφραση/σχόλια/επιμέλεια του Ιωάννη Κουντούρη των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μάικ Πομπέο απειλεί τον Πούτιν με…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με DRONE…!!!» σας περιγράψαμε την νέα πολιτική αντιμετώπισης εχθρών των ΗΠΑ της κυβερνήσεως του Ντόναλντ Τράμπ που δεν είναι άλλο από…ΔΟΛΟΓΟΝΙΑ ΜΕ DRONE!!! Και αυτό ισχύει για…ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς ηγέτες χωρών «εχθρικών» προς τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του…ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!! …

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Ο Μάικ Πομπέο είναι ένας πάρα πολύ φαναντικός ψυχοπαθής ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ που πιστεύει ότι «εκπληρώνει» «βιβλικές προφητείες» των «έσχατων ημερών» υπερ του…ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!» αποκαλύπτουμε πως ήταν ο…ΠΟΜΠΕΟ που είχε δελεάσει τον Σουλεϊμανί, με ΨΕΥΤΙΚΗ «διακοίνωση», ώστε να μετέβει στο Ιράκ με σποπό να τα βρεί με την Σαουδική Αραβία. Όμως, αυτό για το οποίο ΔΕΝ είχε επίγνωση ο Ιρανός υποστράτηγος ήταν το γεγονός ότι αυτού του την είχαν…ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…!!!


-Γράφει ο Gordon Duff 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έκανε μια απροσδόκητη δήλωση, από την οποία προκύπτει ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να “επιτεθεί στη Ρωσία” με τον ίδιο τρόπο που έκανε και στο Ιράν όταν “εκκαθάρισε” τον στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμάνι.

«Η καταστροφή της Σουλεϊμανί είναι ένα παράδειγμα μιας νέας στρατηγικής των ΗΠΑ με στόχο την αποτροπή των αντιπάλων της. Αυτό ισχύει εξίσου για το Ιράν, την Κίνα και τη Ρωσία “, ανέφερε ο Πομπέο.

“Τα κράτη συνειδητοποιούν τώρα τις δυνατότητες της ισχυρότερης θέσης που είχαμε ποτέ όσον αφορά το Ιράν. Απλά την συγκρατούμε προς το παρόν. Αλλά για να προστατεύσουμε πραγματικά την ελευθερία, είναι σημαντικό να περιορίσουμε όλους τους εχθρούς. Αυτό είναι το όλο θέμα του έργου του Προέδρου Τράμπ. Γι ‘αυτό προσπαθεί τόσο σκληρά να κάνει τον στρατό μας τον ισχυρότερο που υπήρξε ποτέ “, λέει ο Γενικός Γραμματέας των ΗΠΑ.

Δείτε το αρχικό ρωσικό δημοσίσευμα για το ίδιο θέμα εδώ >> https://www.pravda.ru/news/world/1467269-pompeo_iranskij_scenarij/

Στη Ρωσία, θεωρούν τη δήλωση του Pompeo “απαράδεκτη” και υπενθυμίζουν στον πολιτικό ότι “τέτοιου είδους πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας και δεν θα το κάνουν τώρα”.

“Ο Πομπέο θα πρέπει να επισυνάψει έναν κατάλογο απειλών στο στήθος του και να περιφέρεται έτσι στο Στέιτ Ντιπάντμεντ. Ίσως θα βγάλουν συμπεράσματα γι ‘αυτόν. Η καταστροφή ενός ρώσου υψηλού στρατιωτικού άνδρα δεν έχει σημασία: στη Ρωσία ή εκτός της, είναι γεμάτη με την εμφάνιση μιας σύγκρουσης μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων. Η Ουάσινγκτον δεν θα το κάνει “, δήλωσε ο Ιγκόρ Κοροτσένκο, αρχισυντάκτης του περιοδικού Εθνικής Άμυνας.


Αρχική πηγή του παραπάνω άρθρου:  Pravda.ru / Μέσω >> veteranstoday.com


Τώρα, έρχεται και πάλι σάιτ VeteransToday.com να μας επιβεβαιώσει αυτό 100 τοις 100 από δημοσιεύματα των σάιτ των μεγάλων ΜΜΕ….

-Γράφει ο Gordon Duff & το «& το «New Eastern Outlook»

Ο Πρόεδρος Τράμπ έχει θέσει –και ΌΧΙ έμμεσα- τη δολοφονία του Βλαντιμίρ Πούτιν “στο τραπέζι” ως μέρος μιας νέας πολιτικής, η οποία έρχεται σε άμεση αντίθεση με το αμερικανικό και το διεθνές δίκαιο. Αυτό δεν είναι μόνο μια ευρεία πολιτική εναντίον αυτών που η Ουάσιγκτον θεωρεί εχθρούς, αλλά η Ρωσία αναφέρθηκε συγκεκριμένα ως στόχος για δολοφονίες υψηλού επιπέδου προκειμένου να επιτευχθεί αλλαγή καθεστώτος.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας πολιτικής στο Hoover Institute του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις 13 Ιανουαρίου 2020, περιέγραψε τη νέα πολιτική. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν “Η αποκατάσταση της αποτροπής, το παράδειγμα του Ιράν”.

Το ίδρυμα Hoover έχει μια μακρά ιστορία των δεσμών με τη CIA και λαμβάνει μυστική ιδιωτική χρηματοδότηση από μια ποικιλία «παράξενων συνεργατών»:

Το Ίδρυμα Μπράντλεϊ, το οποίο επικαλέστηκε το Συμβούλιο Ισλαμό-Αμερικανικών σχέσεων για την ισλαμοφοβία και το μίσος.

Το Ίδρυμα Οικογένειας Scaife, που «έτρεχε» χρόνια ο εκλιπών πλέον Richard Mellon Scaife, ο ακροδεξιός δισεκατομμυριούχος εξτρεμιστής, ο οποίος απασχολούσε έναν στρατό ιδιωτικών υπαλλήλων ασφαλείας που απειλούσαν μέλη του Τύπου, συμπεριλαμβανομένης της εμπλοκής στον θάνατο του Steve Kangas, ιδρυτή του ανεξάρτητου Τύπου της Αμερικής (America’s independent press).

Το Ίδρυμα Castle Rock, μια «βιτρίνα» του Adolf Coors, ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του δεξιού εξτρεμισμού και της ρωσοφοβίας στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το Ίδρυμα Koch μέσω των κερδών της βιομηχανίας άνθρακα

Στην ομιλία του στο Ίδρυμα Hoover, ο Πομπέο δήλωσε σαφώς ότι μια επίθεση εναντίον της Ρωσίας, της ηγεσίας της και ακόμη και του Προέδρου Πούτιν, αποτελούσε ένα μεγάλο μέρος της νέας αμερικανικής πολιτικής υπό την ηγεσία του.

Διευκρίνισε περαιτέρω, “Η σημασία της αποτροπής δεν περιορίζεται στο Ιράν. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να υπερασπιστούμε την ελευθερία. Αυτό είναι το όλο θέμα του έργου του Προέδρου Τράμπ: να καταστήσει τον στρατό μας τον ισχυρότερο που υπήρξε ποτέ».

Περισσότερα εδώ >> https://www.veteranstoday.com/2020/01/21/viral-neo-pompeo-new-us-policy-authorizes-drone-strikes-on-russian-chinese-leaders/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr