Home Greek News Επιστολή Πομπέο: «Πρόσκληση» για τη…Χάγη. Τι σκαρφίζεται ο Μητσοτάκης σε σχέση με την Τουρκία και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ;;;

Επιστολή Πομπέο: «Πρόσκληση» για τη…Χάγη. Τι σκαρφίζεται ο Μητσοτάκης σε σχέση με την Τουρκία και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ;;;

by _
0 comment 106 views

GreekNewOnDemand.com: Επιστολή Πομπέο: «Πρόσκληση» για τη…Χάγη. Τι σκαρφίζεται τώρα ο Μητσοτάκης σε σχέση με την Τουρκία και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ;;; ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ…ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΟΣΟΓΕΙΟ ΜΗΠΩΣ;;;


Επιστολή Πομπέο: «Πρόσκληση» για τη Χάγη.

….αφού επαναβεβαιώνει το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρει ότι οι λύσεις πρέπει να εξευρεθούν με ειρηνικό τρόπο, σύμφωνα με το άρθρο 33 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ.

Το άρθρο 33 περί “Ειρηνικής Διευθέτησης Διαφορών” του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, αναφέρει:
“1. Σε κάθε διαφορά που η παράτασή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας, τα ενδιαφερόμενα μέρη θα προσπαθούν πρώτα από όλα να λύσουν τη διαφορά τους με διαπραγματεύσεις, έρευνα, μεσολάβηση, συνδιαλλαγή, διαιτησία, δικαστικό διακανονισμό, προσφυγή σε τοπικούς οργανισμούς ή συμφωνίες ή με άλλα ειρηνικά μέσα της εκλογής τους.
2. Το Συμβούλιο Ασφαλείας, όταν το κρίνει αναγκαίο, θα ζητά από τους διαδίκους να λύνουν τη διαφορά τους με τέτοια μέσα”.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr