Home Greek News Ξαφνικά ξεπουλά και φεύγει από την Ελλάδα ο τουρκικός όμιλος Dogus – Έρχεται «θερμή» κρίση στα ελληνοτουρκικά;

Ξαφνικά ξεπουλά και φεύγει από την Ελλάδα ο τουρκικός όμιλος Dogus – Έρχεται «θερμή» κρίση στα ελληνοτουρκικά;

by _
0 comment 175 views

Ξαφνικά ξεπουλά και φεύγει από την Ελλάδα ο τουρκικός όμιλος Dogus – Έρχεται «θερμή» κρίση στα ελληνοτουρκικά;


Διακόπτει πλήρως κάθε σχέση με την Ελλάδα ο Τούρκος μεγιστάνας Φερίτ Σαχένκ της Dogus, πουλώντας τα πάντα, τις  συμμετοχές του σε ξενοδοχεία και μαρίνες, καθώς και την ακίνητη περιουσία του, με σκοπό να διακόψει πλήρως τους «δεσμούς» του με την Ελλάδα.

. Τις προηγούμενες ημέρες το αμερικανικό fund CVC Papital Partners απέκτησε από την τουρκική Dogus, τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Γουβιών στην Κέρκυρα και Λευκάδας, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί εξαγορές στον τομέα υγείας, καθώς η CVC απέκτησε συμμετοχή στα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Ιασώ General, Μητέρα και Λητώ. Πληροφορίες της αγοράς, λένε ότι το γαϊτανάκι εξαγορών από τους Αμερικάνους θα συνεχιστεί και σε άλλους ανερχόμενους τομείς της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/839763_perimenei-kati-xepoylaei-ta-panta-kai-feygei-apo-tin-ellada-o?fbclid=IwAR0XV7dA1aLmKgOOhSvsIcoEY10-p_lbJtsN7Q3s3sZj_KmNRfKBxM-3lFA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr