Home Greek News Το πολυτελέστατο διαμέρισμα της νέας Π.τΔ. στο Mεταξουργείο – .3.800 ευρώ το τ.μ.- η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα – η κατασκευάστρια εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Το πολυτελέστατο διαμέρισμα της νέας Π.τΔ. στο Mεταξουργείο – .3.800 ευρώ το τ.μ.- η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα – η κατασκευάστρια εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

by _
0 comment 248 views

Το πολυτελέστατο διαμέρισμα της νέας Π.τΔ. στο Mεταξουργείο – .3.800 ευρώ το τ.μ.- η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα – η κατασκευάστρια εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.


Του Άρη Σπίνου

Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τους θεσμούς και τους εκπροσώπους αυτών.

Ενίοτε, όμως, δεν μπορεί να παρακάμπτει και πράγματα ή να αδιαφορεί για ορισμένες λεπτομέρειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπίτι Σακελαροπούλου
Όπως για το που μένει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Όχι φυσικά πως σημαίνει κάτι…απλά να το γνωρίζουμε.
Η κυρία Σακελλαροπούλου  κατοικεί σε πολυτελές διαμέρισμα στο Μεταξουργείο στο – πλέον σύγχρονου design – συγκρότημα των Αθηνών, όπου η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται στις 3.800 ευρώ, όπως φαίνεται σε σχετικές αγγελίες (spitogatos.gr αρ. αγγελίας 8193736) .
Σχετικά με το κτίριο της οδού Μυλλέρου, στο οποίο εισέρχεται κι εξέρχεται κανείς με την χρήση ηλεκτρονικού κωδικού.
Πέραν των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει για την αρχιτεκτονική και την εργονομία του, σε ημιυπαίθριο χώρο διαθέτει και θερμαινόμενη πισίνα.
Η κατασκευή και η επίβλεψη του έγινε το 2006-2009 από την εταιρεία ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ της οικογένειας Περιστέρη, πρωταγωνίστρια στον κλάδο των δημοσίων έργων (βλ. gekterna.com, activities, real estate), κι αυτή που πέρασε ως μοναδική διεκδικήτρια στο διαγωνισμό για το καζίνο του Ελληνικού, αφήνοντας εκτός τελικής φάσεως το σχήμα Hard Rock – Intrakat του Κόκκαλη.
Το συμβούλιο της επικρατείας το επόμενο διάστημα θα έχει πολύ δουλειά, αφού η εταιρεία που αποκλείστηκε θα προσφύγει εκεί.
Πολλές από τις εργολαβίες που έχει αναλάβει, είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με άλλους ομίλους, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχουν κριθεί περιβαλλοντικά, δομικά κ.λπ. από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο επί σειρά ετών υπηρετούσε η κυρία Σακελλαροπούλου – Σαρπ, καθώς διαθέτει και σχετική εκπαίδευση,επί αυτών το θεμάτων.
Συνένοικοι μεταξύ άλλων με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι δημοφιλής τραγουδιστής με έντεχνο ρεπερτόριο επιχειρηματίες και μηχανικοί.
Κατά τα άλλα το edolio5 εύχεται καλή θητεία στην νέα ΠτΔ.
 
=================
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr