Home Greek News LNA: Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga. Στην Τρίπολη έφθασαν Τούρκοι αξιωματικοί..

LNA: Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga. Στην Τρίπολη έφθασαν Τούρκοι αξιωματικοί..

by _
0 comment 151 views

LNA: Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga. Στην Τρίπολη έφθασαν Τούρκοι αξιωματικοί..


Η Τουρκία εγκατέστησε συστήματα αεράμυνας στην αεροπορική βάση του Mitiga στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του LNA ο Ahmed al-Mismari, σε συνέντευξη τύπου ενώ ενημέρωσε πως αεροσκάφη με Τούρκους αξιωματικούς και μισθοφόρους της Τουρκίας προσγειώθηκαν στην Τρίπολη παραβιάζοντας την κατάπαυση του πυρός μεταφέρει το al arabiya. H Toυρκία εκμεταλλεύθηκε την εκεχειρία κι έστειλε περισσότερα όπλα και Σύριους τρομοκράτες είπε από θαλάσσης κι αέρος. Πρόσθεσε πως ο LNA παραμένει προσηλωμένος στην κατάπαυση του πυρός στη δυτική περιοχή.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Jabeen Al-Majd δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν σαφώς τα συστήματα αεράμυνας που εγκαταστάθηκαν στο αεροδρόμιο Mitiga από τους Τούρκους. Η Τουρκία παρέδωσε σε GNA αντιαεροπορικά ”Korkut”…

Image

Οι μη προγραμματισμένες πτήσεις από Κων/πολη στην Τρίπολη UZ116/BRQ116 και YL101/LWA101 των εταιριών al Buraq και Libyan Wings που έγιναν μέσα στη νύχτα θεωρούνται ύποπτες ότι μετέφεραν Τούρκους στρατιώτες ή τρομοκράτες…

Πηγές γνωστοποίησαν πως πάνω από 1700 μισθοφόροι τρομοκράτες έφθασαν τις τελευταίες ώρες στη Λιβύη μετά τη μεταφορά τους από καθεστώς Ερντογάν. Αναφέρεται πως ως τώρα γενικά η Τουρκία απέστειλε στη Λιβύη περισσότερους από 3200 μισθοφόρους τρομοκράτες.

Image
Image

dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr