Home Greek News ΒΟΜΒΑ Λάβροφ: 6 αεροσκάφη F-35 των ΗΠΑ αναφέρθηκαν στα σύνορα του Ιράν κατά τη στιγμή της κατάρριψης της πτήσης PS752

ΒΟΜΒΑ Λάβροφ: 6 αεροσκάφη F-35 των ΗΠΑ αναφέρθηκαν στα σύνορα του Ιράν κατά τη στιγμή της κατάρριψης της πτήσης PS752

by _
0 comment 185 views

ΒΟΜΒΑ Λάβροφ: 6 αεροσκάφη F-35 των ΗΠΑ αναφέρθηκαν στα σύνορα του Ιράν κατά τη στιγμή της κατάρριψης της πτήσης PS752


-του PressTV.com 

Επιμέλεια/σχόλια/μετάφρασις του Ιωάννου Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) / 14 Ιαν. 2020 / 18:30 (‘Ωρα Λος ‘Αντζελες)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Απ’ ότι φαίνεται έχουμε μια περαιτέρω επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του πρόσφατου άρθρου μας με τίτλο «Πρ. Πράκτωρ της CIA: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!» όπου σας αναφέραμε την άκρως αποκαλυπτική ανάλυση που μας παρείχε πριν λίγες ημέρες, για τα ύπαρκτα αίτια πίσω από την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσεως στο Ιράν, ο πρώην μεγαλο-πράκτορας της CIA Michael David Steele. Είπε, εν ολίγοις. ότι η κατάρριψη αυτή ήταν κατά πάσα πιθανότητα μια…ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ…ΙΡΑΝ. Και εδώ είναι τα κύρια σημεία του άρθρου μας…

Εγώ διαχειρίστηκα μια στημένη επίθεση (false flag attack, επίθεση ψεύτικης σημαίας) για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και έγραψα το 1994 την αρχική προειδοποιητική επιστολή προς τον Λευκό Οίκο σχετικά με την ευπάθεια όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων των ΗΠΑ.

Έκτοτε δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο «Ψεύτικες Επιθέσεις: Το Εργαλείο του Βαθέος Κράτους» (“False Flag Attacks: A Tool of the Deep State”) και πολλά άρθρα και κεφάλαια βιβλίων σχετικά με τις πολλές στημένες επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη ευπάθεια όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών της Boeing που είναι σχεδισσμένα να επιτρέψουν την απομακρυσμένη αεροπειρατεία των Η.Π.Α. και των Ισραηλινών, η οποία μπορεί, πέραν της αφαίρεσης ελέγχου από τους πιλότους, να απενεργοποιήσει επίσης το ραδιόφωνο και τον αναμεταδότη!

Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός ήταν ένα στημένο γεγονός που αποσκοπούσε στο να απαξιώσει τον Ανώτατο ηγέτη του Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς (IRGC), Σουλεϊμανί, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να οδηγήσει μια σφήνα μεταξύ του Ιράν και της Ουκρανίας, η οποία κεντρική εις το παγκόσμιον κύκλωμα λαθρεμπορίου πυρηνικών όπλων -που κυριαρχεί στις ΗΠΑ- ούσα. Αυτό το κύκλωμα το προήγαν και προστάτευν —σε αντάλλαγμα δωδεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε δωροδοκίες– ο Ομπάμα, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Εδώ είναι τα ύποπτα σημεία της κατάρριψης…

01 – Ο έλεγχου του αεροσκάφους της Boeing (σχεδιασμένο για να απαχθεί από τις αμερικανικές ή ισραηλινές κυβερνήσεις ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου από δορυφόρο – ένα κοντινό αεροσκάφος δεν είναι απαραίτητον) ανελήφθη απομακρυσμένα. Τόσο το σύστημα επικοινωνιών όσο και ο αναμεταδότης απενεργοποιήθηκαν. Το αν οι πιλότοι είχαν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τον έλεγχο ή όχι, το αεροσκάφος γύρισε πίσω αναμφισβήτητα προς το αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα.

02 – Επειδή ο αναμεταδότης ήταν απενεργοποιημένος, το αεροσκάφος, μοναδικά μεταξύ των πολλών πτήσεων που πλησίαζαν, αναγνωρίστηκε από την ολοκληρωμένη μονάδα μεταφοράς, εκτόξευσης και ραντάρ Tor-M1 ως εχθρική. Εάν το πλήρωμα έκανε ένα διάλειμμα και είχε θέσει τη μονάδα σε “auto”, τότε το σύστημα θα είχε εκτοξεύσει ένα βλήμα μόλις το “εχθρικό” αεροσκάφος ήταν στο βεληνεκές, ασε που εκινείτο πολύ αργά, ήταν σε μια γνωστή διεθνή εμπορική τροχιά και δεν αναφέρθηκαν εισερχόμενα βλήματα από το ιρανικό σύστημα ραντάρ παρακολούθησης με όραση μεγαλύτερης εμβέλειας.

Υπάρχουν αναφορές από το IRGC ότι το προσωπικό «εμπλοκών» («jamming») επικοινωνίων ήταν έμπειρο, έτσι αυτό θα μπορούσε να ήταν σκόπιμο, να εξαλείψει την πρόσβαση σε αντιφατικές πληροφορίες. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι το πλήρωμα ήταν σε επιφυλακτική και παρακολουθούσε τις οθόνες τους, επειδή δεν υπάρχει πιθανή σύγχυση μεταξύ ενός πολύ υψηλής ταχύτητας και υψηλής γωνίας εισερχόμενου πυραύλου κρούς και ενός πολύ αργής ταχύτηας και χαμηλής γωνίας εμπορικού αεροσκάφους που «σκοντάφτει» πίσω στο σημείο προέλευσης του.

AP Photo/Ebrahim Noroozi

03- Δύο βλήματα φαίνεται να έχουν εκτοξευφθεί, όχι ένα. Το πρώτο χτύπησε μία από τις δύο μηχανές. Ένα παρόμοιο αεροσκάφος είχε προσγειωθεί με επιτυχία μία φορά, στη Βαγδάτη, μετά από ακριβώς το ίδιο ατύχημα. Ένα δεύτερο πυραύλων εξτοξεύφθη, ίσως και αυτομάτως (εάν το πλήρωμα κάπνιζε όλα αυτά θα είχαν συμβεί σε 8 έως δέκα δευτερόλεπτα προτού μπορέσουν να σπεύσουν πίσω στις θέσεις τους για να κλείσουν το σύστημα) και ήταν αυτό που κατέρριψε το αεροσκάφος. Το Tor-M1 έχει οκτώ πυραύλους. Αν στύστημα ήταν στο «αυτόματο», και το πλήρωμα βρισκόταν εκτός του οχήματος, αυτό αυτό θα είχει γίνει πριν συνειδητοποιήσουν καν τι συνέβαινε.

04- Εναλλακτικά, το αεροσκάφος θα μπορούσε να είχε οδηγηθεί στο έδαφος μέσω απομακρυσμένης πλοήγησης. Κανονικά, τα αεροσκάφη με πλήρη φορτία καυσίμων δεν προσγειώνονται, περιστρέφονται γύρω από το αεροδρόμιο για τέσσερεις ώρες περίπου για να κάψουν αρκετά καύσιμα για να είναι αρκετά ελαφρά ώστε να προσγειωθούν χωρίς επιπλέον κίνδυνο.

Είναι σαφές για μένα ότι η πρόωρη αποδοχή του IRGC (Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς) για “ανθρώπινο λάθος” είναι μια καλή καλοπροαίρετη αλλά λανθασμένη προσπάθεια, για να είμαι ειλικρινής. Όλες οι δυνατότητες θα έπρεπε να είχαν εξεταστεί πριν γίνει αυτή η παραδοχή και θα έπρεπε να είχε γίνει μια βαθύτερη ματιά στο συγκεκριμένο πλήρωμα και συγκεκριμένη μονάδα Tor-M1, ώστε να συμπεριληφθεί μια εγγύηση πλήρους επιείκειας προς το πλήρωμα Tor-M1 σε αντάλλαγμα για την αλήθεια τις ακριβείς φυσικές τοποθεσίες και τις δραστηριότητες τους κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης πυραύλων.

-Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/01/15/%cf%80%cf%81-

Πάμε τώρα στις σοκαριστικές δηλώσεις του Σέργκει Λάβροφ για το ίδιο γεγονός!…

Σύμφωνα με το μεγάλο ιρανικό κανάλι PressTV…

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έχει αναφέρει ότι υπάρχουν μη επαληθευμένες πληροφορίες ότι τουλάχιστον έξι αμερικανικά τζέτ F-35 που ήταν “στην περιοχή των συνόρων του Ιράν” όταν το Ιράν έριξε κατά λάθος την Ουκρανική πτήση PS752.”

Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί, αλλά θα ήθελα να υπογραμμίσω την δυσκολία που συνοδεύει πάντα τέτοιες καταστάσεις”, δήλωσε την Παρασκευή.

Ο Λαβρόφ τόνισε ότι ήταν σημαντικό να κατανοήσουμε το πλαίσιο του συμβάντος, το οποίο συνέβη καθώς το Ιράν ήταν πολύ σε εγρήγορση μετά από αντίποινα εναντίον της δολοφονίας της Ουάσιγκτον του υπολοχαγού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανι.

“Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Ιρανοί ανέμεναν άλλη επίθεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την πυραυλική επίθεση που έκαναν αυτοί κατα αμερικανικών στόχων στο Ιράκ, αλλά δεν γνώριζαν ποια μορφή θα μπορούσε να πάρει”, δήλωσε ο Λάβροφ

Ο ρωσικός υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ότι δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει κανέναν για το περιστατικό….

“Πολύ σοβαρή κόκκινη σημαία”

Μιλώντας την Παρασκευή, ο ρωσικός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι η τραγική κατάρρευση του ουκρανικού αεροσκάφους χρησίμευσε ως “πολύ σοβαρή κόκκινη σημαία” που σηματοδότησε την ανάγκη να “αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την αποκλιμάκωση και όχι για συνεχείς απειλές”.

«Η αύξηση των εντάσεων μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ δεν θα συμβάλει στη διευθέτηση κάθε ενιαίο κρίση στην περιοχή, έστω και μόνο επειδή οι εντάσεις θα αυξάνονται», είπε.

Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι η «άνευ προηγουμένου» δολοφονία της Ουάσιγκτον του Σολιμανή “υπονόμευσε και έθεσε υπό αμφισβήτηση όλους τους προφανείς κανόνες του διεθνούς δικαίου”.

Σύμφωνα με ιρακινούς αξιωματούχους, ο Σολιμάνι είχε προσκληθεί στο Ιράκ ως επίσημος φιλοξενούμενος της ιρακινής κυβέρνησης, όταν έγινε στόχος από μη επανδρωμένο αεροσκάφος στις ΗΠΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαγδάτης.


Πηγή  >> presstv.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!…

Ο Γιάννης Κουντούρης μιλά στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τον ΦΟΝΟ Σουλεϊμανί από τον Τράμπ & το παρασκήνιο!

ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»: Πίσω από την εκτέλεση Σουλεϊμάνι ο…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr